ΜέΡΑ Αλληλεγγύης: 2.000 μάσκες ατομικής προστασίας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Δραστηριότητα
20 Ιούλ, 2020

2.000 μάσκες ατομικής προστασίας προδιαγραφών FFP2, δώρισε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 κατά την επίσκεψή τους στο Νοσοκομείο. Η δωρεά αυτή εντάσσεται στην πρωτοβουλία «Δράση Αλληλεγγύης» που ξεκίνησε το ΜέΡΑ25 με την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με τον Βουλευτή Ηρακλείου Γιώργο Λογιάδη, την Βουλευτή Ά Αθήνας Αγγελική Αδαμοπούλου, τον Εκπρόσωπο Τύπου Μιχάλη Κριθαρίδη και στελέχη του κόμματος συνομίλησαν με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικοί.

Τα προβλήματα και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο καταδεικνύουν το καθόλα απατηλό αφήγημα της Κυβέρνησης περί θωράκισης και στελέχωσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας εν μέσω της πανδημίας. Εμείς θα συνεχίζουμε να απαιτούμε από την Κυβέρνηση άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και ενίσχυση των πόρων για την υγεία. Αφού οι Βρυξέλλες δεν υπολογίζουν στο έλλειμμα τις δαπάνες για την υγεία όπως μας διαβεβαιώνετε κ. Μητσοτάκη γιατί δεν προχωράτε στην άμεση και σοβαρή ενίσχυση του συστήματος υγείας;

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο