ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Μάλλον δεν γνωρίζετε κύριε Διακογεωργίου, ότι δεν υπάρχουν ιρλανδικές γέφυρες αλλά… ιρλανδικές διαβάσεις

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
22 Απρ, 2021

Δεν ξέφυγε για άλλη μια φορά η περιφερειακή αρχή δια των στελεχών της από την πεπατημένη … σε ότι αφορά την απάντηση που έδωσε στο ΜέΡΑ 25 και στο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας κ. Θανάση Μπαράκα.

Έχοντας ως ανάχωμα, το γνωστό υβρεολόγιο και τους επίσης γνωστούς και απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Διακογεωργίου, προσπάθησε να απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε το ΜέΡΑ 25, για την ιρλανδική διάβαση στην Κρεμαστή, με αφορμή την απόφαση που ελήφθη στην Οικονομική Επιτροπή, για την ιρλανδική διάβαση στο Χαράκι.

Είναι δε, τόσο το μένος της περιφερειακής αρχής και των στελεχών της κατά όσων ασκούν και την παραμικρή κριτική, που δεν προσέχουν και τις λέξεις στις ανακοινώσεις.Στο δελτίο του ΜέΡΑ 25, αναφέρεται η λέξη ασφάλεια, γεγονός που σημαίνει ότι και σε μας, ήταν γνωστό πως το αίτημα είχε υποβληθεί από το στρατό.

Όσοι έστω και στοιχειωδώς έχουν ασχοληθεί με το ρεπορτάζ του δρόμου και όχι αυτό των περισπούδαστων αναλύσεων του βελούδινου καναπέ, γνωρίζουν, ότι θέματα που αφορούν το στρατό, ουδέποτε ανακοινώνονται ή λέγονται προφορικώς για λόγους εθνικής ασφαλείας στα νησιά μας και όχι μόνο. Ως εκ τούτου, ακριβείς θέσεις μονάδων, στρατευμάτων, εφοδίων και των έργων που αφορούν το στρατό, ουδέποτε αναφέρονται σαφώς.

Έχουμε να κάνουμε λοιπόν και με τη γνώση και με την εμπειρία, την οποία θα έπρεπε να είχε αποκτήσει η περιφερειακή αρχή και τα στελέχη της.

Στην προκειμένη περίπτωση ο κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου, πιάστηκε αδιάβαστος καθώς ιρλανδικές γέφυρες δεν υπάρχουν.
Υπάρχουν ιρλανδικές διαβάσεις και σε αυτές αναφέρθηκε σαφώς και πολλές φορές στη χθεσινή του ανακοίνωση το ΜέΡΑ 25, ενώ η λέξη ιρλανδική γέφυρα δεν υπάρχει πουθενά.

Φαίνεται πως είναι και αυτό ένα εφεύρημα-επιχείρημα της περιφερειακής αρχής και των στελεχών της, για να κρύψει την ανικανότητα και τις αστοχίες της, ακόμη και για τα απλά και αυτονόητα.

Χαμένοι στο αφήγημα της επιτυχίας τους στην Περιφέρεια, έχουν χάσει και τη στοιχειώδη επικοινωνία με τον κόσμο.
Δεν έχουν ακούσει από πέρσι τις διαμαρτυρίες πολιτών και επιχειρηματιών της Κρεμαστής και όχι μόνο για την ανάγκη ανοίγματος της ιρλανδικής διάβασης;

Αρνούνται να ακούσουν και τώρα τον κόσμο, που ζητά εφόσον οι καιρικές συνθήκες είναι καλές και δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα για την ασφάλεια των διερχομένων, να ανοίξει η ιρλανδική διάβαση στην Κρεμαστή;

Θέλουν δηλαδή να βλέπουν πολίτες και τουρίστες να παλεύουν με τις παρακάμψεις χάνοντας χρόνο από τις διαδρομές τους;

Θέλουν να βλέπουν τουρίστες με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και δίκυκλα μέσα στις καλαμιές στα χωράφια επειδή δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις παρακάμψεις, οι οποίες δεν αναφέρονται πάντα στους χάρτες τους έντυπους και ηλεκτρονικούς με βάση τους οποίους κινούνται ;

Απαντήστε λοιπόν, επί της ουσίας στο ερώτημα, για το άνοιγμα της ιρλανδικής διάβασης στην Κρεμαστή και στον ελεύθερο χρόνο σας ανοίξτε βιβλία ή ενημερωθείτε από τους μηχανικούς σας που γνωρίζουν το αντικείμενο καλά, τη διαφορά ιρλανδικής διάβασης και … γέφυρας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο