Μαζική συμμετοχή στην προεκλογική συγκέντρωση της Ανυπότακτης Αττικής

Δραστηριότητα
05 Οκτ, 2023

Με μεγάλη επιτυχία, συμμετοχή και παλμό ολοκληρώθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ανυπότακτης Αττικής με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαριάνα Τσίχλη. Μηνύματα στήριξης από το Γιάνη Βαρουφάκη, κινήματα και αγωνιστές της αριστεράς διεθνώς.

Με μεγάλη μαζικότητα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4/10 η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ανυπότακτης Αττικής στα Προπύλαια.

Στο βήμα ανέβηκε η Ιφιγένεια Βαλέντη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Με μαχητικότητα και συγκίνηση, μίλησε για ένα πρόγραμμα κοινωνικής πολιτικής που έχει ανάγκη η Περιφέρεια Αττικής, που θα στηρίζει τους πληττόμενους, τους νέους, τις οικογένειες, τις γυναίκες – θύματα έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας, τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα, τους φτωχότερους και καταπιεσμένους.

Ο Νίκος Θεοχαράκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Αθηνών μίλησε για το πολιτικό και κοινωνικό μήνυμα της Ανυπότακτης Αττικής που θα σταθεί αντίπαλο δέος στις πολιτικές υποβάθμισης και κοινωνικής καταστροφής, για να αναδειχθεί εκείνη η Αττική, η ανυπότακτη, που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολλών, όπως άλλωστε έκανε όλη την προηγούμενη τετραετία η Ανυπότακτη Αττική μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο.

Η Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφια περιφερειάρχης, έδωσε τον τόνο της δυναμικής, αγωνιστικής αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής, που θα μεταφέρει μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο τους αγώνες για την υπεράσπιση του περιβάλλοντος, των δημόσιων χώρων, για στήριξη των πληττόμενων, και όχι των μεγάλων συμφερόντων που λυμαίνονται τόσα χρόνια τα κονδύλια της Περιφέρειας και στα οποία στηρίζεται το σύστημα Μητσοτάκη. Ανέδειξε την ανάγκη για μια ασυμβίβαστη αριστερή αντιπολίτευση, που θα βάζει στο προσκήνιο τους πολλούς και πολλές, τα δικαιώματα όσων ζουν και εργάζονται στην Αττική, αλλά και των γυναικών, που υποεκπροσωπούνται και επιχειρείται να μπουν στο περιθώριο της πολιτικής.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της Ανυπότακτης Αττικής, τόσο από το ΜέΡΑ25, όσο από διεθνείς προσωπικότητες, κινήματα της αριστεράς και αγωνιστές διεθνώς. Η επιτυχία της ενωτικής και ανυπότακτης αριστεράς μπορεί να τονώσει συνολικά την ανασυγκρότηση της κοινωνικής και κοινωνικής αντιπολίτευσης και της αριστερής ριζοσπαστικής πολιτικής για ένα όραμα κοινωνικής δικαιοσύνης και ζωής με δικαιώματα.

Συνεχίζουμε στην τελική ευθεία για τη μάχη της 8ης Οκτώβρη, με δυνατή Ανυπότακτη Αττική, για ζωή με αξιοπρέπεια στην Αττική!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο