Μ. Κριθαρίδης στην politic.gr: Μετά τις εκλογές το ΜέΡΑ25 δεν θα συναινέσει σε οτιδήποτε αν δεν έχει υπάρξει προγραμματική συζήτηση από πριν

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
22 Ιούν, 2022

Απάντηση στις χθεσινές δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, για τα περί συνεργασίας με το ΜέΡΑ25, έδωσε μέσω του politic.gr στη Θεσσαλονίκη και στον δημοσιογράφο Χρίστο Φιλιππούδη ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Μιχάλης Κριθαρίδης.

Στην ερώτηση του politic αν θα μπορούσε να είναι εφικτή μια κυβερνητική συνεργασία του ΜέΡΑ25 με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 απάντησε: «Θέσαμε ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό και προγραμματικό πλαίσιο (7 σημεία πολιτικών τομών), το οποίο ως ένα βαθμό είναι και η απάντηση μας στα 5 σημεία που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εμείς περιμένουμε πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο την τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των δυνάμεων της λεγόμενης «προοδευτικής αντιπολίτευσης», ούτως ώστε να μιλήσουμε προγραμματικά και επί πολύ συγκεκριμένων πολιτικών ζητημάτων» όμως όπως τόνισε ξεκάθαρα στην τοποθέτησή του αυτό πρέπει να γίνει «πριν από τις εκλογές».

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης ξεκαθάρισε ότι «το ΜέΡΑ25 θέλει ένα προγραμματικό και πολιτικό διάλογο πριν από τις εκλογές και όχι ένα μοίρασμα θέσεων και ένα αλισβερίσι μετά τις εκλογές, όπως συνηθίζεται» ενώ τόνισε ότι: «Μετά τις εκλογές εμείς δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε οτιδήποτε αν δεν έχει υπάρξει μια προγραμματική συμφωνία πριν από αυτές».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο