Μ. Κριθαρίδης: Πολιτική η δίωξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
15 Απρ, 2020

Η Κυβέρνηση τη στιγμή που αμνηστεύει τραπεζίτες και απαλλάσσει την παρασιτική ολιγαρχία από τα εγκλήματα της, εμμένει στην πολιτική δίωξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ο τελευταίος καλείται εν μέσω πανδημίας και Μεγάλης Εβδομάδας να απολογηθεί την Μεγάλη Πέμπτη ενώπιον του Ανακριτή για την πολιτική του δράση αναφορικά με την προάσπιση της πρώτης λαϊκής κατοικίας.

Η Κυβέρνηση που ετοιμάζεται για το μεγάλο μπαράζ των εξώσεων και πλειστηριασμών μετά τον Απρίλη –οπότε και σταματάει και η παραμικρή προστασία της πρώτης κατοικίας– ενώ παράλληλα πριμοδοτεί τα fund που τρίβουν τα χέρια τους με 12 δις, καταστέλλει και διώκει κάθε φωνή αντίστασης και αντίδρασης σε αυτό το τεράστιο έγκλημα κατά της κοινωνίας και των πιο αδύναμων συμπολιτών μας.

Το ΜέΡΑ25 θεωρεί καθαρά πολιτική τη δίωξη κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη και ζητάμε να παύσει κάθε ποινική δίωξη εναντίον του για τη δράση του κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια του μνημονιακού τόξου να σιγήσει κάθε φωνή ανυπακοής στην κοινωνική λαίλαπα, όμως είναι τόσο απροκάλυπτες πλέον οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης που δεν διστάζει να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες ακόμα και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Εκπρόσωπος Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο