Μ. Κριθαρίδης: Η Μητσοτάκης Α.Ε. σήμερα περιοδεύει στη Θεσσαλονίκη με αυστηρή αστυνομική παρουσία για να διαφημίσει τα ΣΔΙΤ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
24 Απρ, 2021

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο πολυταξιδεμένος και ανέμελος Πρωθυπουργός όπου εγκαινίασε μία ακόμα δωρεά 18 ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, συνοδευόμενος βέβαια από αυστηρή αστυνομική συνοδεία μη τυχόν και ακούσει τα αιτήματα των υγειονομικών της πόλης.

Φαίνεται πως το άτυπο ΣΔΙΤ έχει επιβληθεί ήδη από την Μητσοτάκης Α.Ε. στη δημόσια υγεία και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, μιας και βλέπουμε μόνο εγκαίνια σε ΜΕΘ δωρεών και δεν έχουμε δει ακόμα τι έχει κάνει -αν έχει κάνει- η πολιτεία.

Πέραν αυτού όμως, ο κ. Μητσοτάκης έκανε και βόλτα στα μαγαζιά της πόλης υπό την αυστηρή πάντα αστυνομική συνοδεία γιατί μάλλον γνωρίζει πολύ καλά το κλίμα που επικρατεί στους καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης, ενώ η φιέστα του ολοκληρώθηκε με παρουσίαση ορισμένων νέων οδικών αξόνων στην Εγνατία, υπό τη μορφή ΣΔΙΤ κι αυτών.

Ο Πρωθυπουργός δεν δίστασε κιόλας να αναφερθεί στην αρχή ενός «ενάρετου κύκλου ταχείας ανάπτυξης», με ΣΔΙΤ λογικά κι αυτός, συν το Μνημόνιο 5.0.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο