Μ. Κριθαρίδης: Η Κυβέρνηση να λάβει μέτρα για την πυροπροστασία της χώρας και την προστασία των εργαζομένων εν μέσω καύσωνα

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
29 Ιούλ, 2021

Ο μακρύς, βαρύς καύσωνας που σύμφωνα με τους μετεωρολόγους έρχεται τις επόμενες ώρες και μέρες, και τα ήδη αρκετά πύρινα μέτωπα που επελαύνουν στη χώρα συνιστούν έναν θανάσιμο συνδυασμό και ταυτόχρονα μια τεράστια υπενθύμιση για την κλιματική καταστροφή και τις συνέπειές της στο σήμερα, στο τώρα, όχι σε κάποιο αόριστο μέλλον.

Είναι ζωτικής σημασίας η εφαρμογή πολιτικών προστασίας του περιβάλλοντος, των δασών, της περιουσίας των πολιτών από πυρκαγιές, αλλά και προστασίας των εργαζομένων που καλούνται να εργαστούν σε αυτές τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η αντίθετη δηλαδή ακριβώς πολιτική κατεύθυνση από αυτή που ταυτοτικά ακολουθεί η κυβέρνηση της Μητσοτάκης Α.Ε., που κόπτεται μόνο για την εξασφάλιση και μεγιστοποίηση των προσόδων της ολιγαρχίας.

Ωστόσο η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων, που καλείται να ζήσει στη δυστοπία που χτίζουν καθημερινά οι πολιτικές της κυβέρνησης, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και επειγόντως, ένα πιο ανθρώπινο παρόν. Πρέπει λοιπόν όλες και όλοι να πιέσουμε έντονα και άμεσα την Κυβέρνηση να το εξασφαλίσει, παίρνοντας εδώ και τώρα μέτρα. Ξεκινώντας από το υπερεπείγον: τα μέτρα για την πυροπροστασία της χώρας και την προστασία των εργαζομένων εν μέσω καύσωνα.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο