Κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας: Προχειρότητες και σκοπιμότητες κρυμμένες κάτω από ένα χαλί ψεμμάτων και ανακριβειών

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Φεβ, 2021

Η πανδημία συνεχίζει να καλπάζει στη χώρα μας και το τελευταίο 24ώρο έχουμε νέα αύξηση των κρουσμάτων με αυτά να ξεπερνούν τα 1.200, τη στιγμή που στην Αττική παρατηρείται αύξηση 50% των ενεργών κρουσμάτων και στην Θεσσαλονίκη αντίστοιχη αύξηση στο ιικό φορτίο στα λύματα.

Τι κάνει για αυτό η κυβέρνηση των αρίστων; Κρύβει προχειρότητες σκοπιμότητες κάτω από ένα χαλί ψεμμά2των και ανακριβειών. Τι ισχυριζόταν η κυβέρνηση; Ότι στα ΜΜ δε γίνεται διασπορά του ιού. Διαψεύστηκε με την ανακοίνωση κρουσμάτων σε εργαζόμενους σ’ αυτά. Τι άλλο ισχυριζόταν η κυβέρνηση; Ότι είναι ασφαλές να ανοίξουν τα σχολεία. Την διαψεύδει ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ο οποίος επεσήμανε ότι η διασπορά οφείλεται και στο άνοιγμα των σχολείων.

Όλα αυτά μαζί με το νέο πλέον ενδεχόμενο λήψης για ακόμα περισσότερα περιοριστικά μέτρα, καταδεικνύουν την συνέχιση της εγκληματικής διαχείρισης της πανδημίας από την πλευρά της Κυβέρνησης.

Μιας Κυβέρνησης που αντί να ενισχύσει το ΕΣΥ, να θωρακίσει τα ΜΜΜ, τα σχολεία και τους χώρους εργασίας και να στηρίξει πραγματικά εργαζόμενους και επιχειρήσεις, ειρωνεύεται και χλευάζει την κοινωνία.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο