Κείμενο υπογραφών υποστήριξης της Ανυπότακτης Αττικής

Δραστηριότητα
06 Οκτ, 2023

Δημοσιεύουμε το κείμενο υπογραφών υποστήριξης της «Ανυπότακτης Αττικής», με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαριάνα Τσίχλη, στην Περιφέρεια Αττικής, από ανθρώπους των κινημάτων και της αριστεράς, της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και των αγώνων για τα εργασιακά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα. Ακολουθούν οι πρώτες 160 υπογραφές:

 

Στην Περιφέρεια Αττικής στηρίζουμε ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗ
με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Μαριάνα Τσίχλη
Για μια ενωτική αριστερά των αγώνων

Οι διπλές βουλευτικές εκλογές ανέδειξαν τον αρνητικό κοινωνικό και πολιτικό συσχετισμό. Η Ν.Δ. έχοντας βγει κερδισμένη, επιβάλλει ήδη πιο επιθετική πολιτική απέναντι στα λαϊκά στρώματα. Ταυτόχρονα, τρεις ακροδεξιοί σχηματισμοί, ο ένας μάλιστα μετεξέλιξη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, μπήκαν στη Βουλή. Από την άλλη, είναι ηχηρό το έλλειμμα όποιας αντιπολίτευσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αποδιάρθρωση και το ΠΑΣΟΚ χωρίς δυναμική.

Τους τέσσερις μήνες που πέρασαν από την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης εξελίχθηκαν γεγονότα που αποτελούν σοβαρά προμηνύματα για τα αδύναμα νοικοκυριά. Οι καταστροφικές πυρκαγιές και οι φονικές πλημμύρες αποτυπώνουν τις διαχρονικές επιπτώσεις της κυρίαρχης πολιτικής, που παροξύνεται από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση δεν μπόρεσε ούτε στοιχειωδώς να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστροφές, προωθεί τις ταξικές πολιτικές της: την περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, την ποινικοποίηση των απεργιών, την ακύρωση μιας σειράς ρυθμίσεων προστασίας του περιβάλλοντος.

Οι επικείμενες εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνδέονται με αυτό το πλέγμα εξελίξεων.

Παράλληλα οι εκλογές λαμβάνουν χώρα με ένα νέο εκλογικό σύστημα (νόμος Βορίδη – πλαφόν εισόδου 3% κ.ο.κ.) που είναι κατασκευασμένο με βασικό στόχο τον περιορισμό της πολυφωνίας και τον αποκλεισμό δυνάμεων της Αριστεράς και της Οικολογίας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση ως τμήμα του κρατικού μηχανισμού, και μάλιστα «στεγανοποιημένο» σε μεγάλο βαθμό από τις λαϊκές παρεμβάσεις, εργαλειοποιείται στα χέρια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην διαχείριση των κρατικών πόρων και, στις διαδικασίες της οικονομικής αναδιάρθρωσης σε τοπικό επίπεδο, διατηρώντας τεχνητά και την εκλογική επιρροή της ΝΔ. Η εκ νέου επικράτηση της Ν.Δ. στις βουλευτικές εκλογές, συνδέεται και με την πλήρη κυριαρχία της σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και την αξιοποίηση των τοπικών κοινωνικών και οικονομικών δικτύων από την πλευρά της. Η κατεύθυνση αυτών των πόρων αφορά ένα σύνολο έργων και δράσεων, τα οποία όχι μόνο εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, αλλά συνολικότερα έναν αντιλαϊκό προσανατολισμό. Σε μεγάλο βαθμό, οι κραυγαλέες αποτυχίες του κρατικού μηχανισμού στις οποίες επαναλαμβανόμενα βρισκόμαστε μπροστά, είναι αποτέλεσμα αυτού του προσανατολισμού.

Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός θέλουν να μετατρέψουν την καταστροφή σε ευκαιρία για τις μεγάλες κατασκευαστικές, τους κολοσσούς της ιδιωτικής ασφάλισης, τις μεγάλες αλυσίδες τροφίμων, τους βαρόνους της ενέργειας. Μια ευκαιρία που θα χτιστεί πάνω στην ολοκληρωτική

καταστροφή από τις φωτιές και τις πλημμύρες, στην πλήρη εγκατάλειψη στην ακρίβεια, την ανεργία, την ενεργειακή και τη στεγαστική κρίση, στην εργασιακή ζούγκλα.

Η Περιφέρεια Αττικής αποτελεί το πιο εμβληματικό παράδειγμα αυτής της λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης λόγω του μεγέθους της και του ρόλου της στη διαχείριση εκτεταμένων κρατικών πόρων. Η τετραετία Πατούλη αποτέλεσε μέχρι τώρα κορύφωση αυτής της πολιτικής. Μια Περιφέρεια που ο σχεδιασμός της πολιτικής για τις υποδομές, τις αναπλάσεις, την εκπαίδευση κ.λπ. γίνεται με πυξίδα τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρήσεων, των ιδιωτών και όχι της πλειοψηφίας των κατοίκων. Όπου ο προσανατολισμός για τις στρατηγικές ανάπτυξης επιδιώκει να διαμορφώσει ολόκληρες περιοχές της πόλης σε μία τουριστική μονοκαλλιέργεια, με αβάσταχτες συνέπειες για την πλειοψηφία των κατοίκων: στεγαστική κρίση, τεράστιο έλλειμμα υποδομών, εκτόξευση της ακρίβειας. Η υποψηφιότητα Χαρδαλιά προαλείφεται να συνεχίσει με τον ίδιο και ακόμα περισσότερο ζήλο το καταστροφικό αυτό «έργο».

Την ίδια στιγμή, στην Περιφέρεια Αττικής, αποτυπώνονται ευρύτερες πολιτικές τάσεις στον βαθμό που συγκεντρώνει τον μισό πληθυσμό και έτσι έχουν μία αυτοτελή πολιτική σημασία. Είναι απαραίτητο να αποδοκιμαστεί ο κυβερνητικός υποψήφιος. Όμως αυτό δεν αρκεί. Οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν βαθιά συστημικά χαρακτηριστικά και υποστήριξαν σε διαφορετικό βαθμό μία ανάλογη πολιτική που σήμερα ολοκληρώνει η Ν.Δ.

Υποστηρίξαμε ότι ήταν απαραίτητη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών μία ευρύτερη συνεργασία αριστερών, οικολογικών και δημοκρατικών κινήσεων από ένα εύρος πολιτικών και κοινωνικών χώρων, ώστε να υπάρξει με μαζικούς όρους μία αντίπαλη πολιτική κίνηση στις κυρίαρχες πολιτικές. Αλλά και να συμβάλλει στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης από τα κάτω της πολιτικής και κοινωνικής αντιπολίτευσης.

Το πόσο αναγκαία είναι η επίπονη αυτή ανασυγκρότηση φωτίζεται ακόμα περισσότερο από την κραυγαλέα αποτυχία άλλων μοντέλων πολιτικής συγκρότησης και διαχείρισης. Οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν επιστέγασμα φαινομένων υποχώρησης της πολιτικής που διακρίναμε τους τελευταίους μήνες και πρέπει να προβληματίσουν τους αριστερούς και δημοκρατικούς πολίτες που αναφέρονται στο κόμμα αυτό αλλά και ευρύτερα.

Η Ανυπότακτη Αττική αποτελεί μία πλατιά συσπείρωση που υποστηρίζεται από ένα εύρος δυνάμεων της αριστεράς και της οικολογίας. Την προηγούμενη τετραετία, οι παρεμβάσεις της στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά και στα κοινωνικά κινήματα, ανέδειξαν ένα σύνολο κρίσιμων ζητημάτων για τους εργαζόμενους και τους πολίτες. Η παρουσία της στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι σημαντική για την εκπροσώπηση των συμφερόντων των πολιτών, αλλά και για να συμβάλει στην προσπάθεια της ανασυγκρότησης μιας ανεξάρτητης, ριζοσπαστικής και οικολογικής αριστεράς που σήμερα έχουμε ανάγκη. Στην Περιφέρεια Αττικής στηρίζουμε την Ανυπότακτη Αττική. Για μια ενωτική αριστερά των αγώνων. Για τα δικαιώματα των πολλών. Για μια ακηδεμόνευτη αντιπολίτευση.

Υπογράφουν:

1. Αμοργιανού Σοφία, δικηγόρος

2. Αναγνώστου Λεωνίδας, γιατρός, π. δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας

3. Αντωνιάδης Άλκης, πολιτικός επιστήμονας

4. Αντωνοπούλου Αδαμαντία, πρ. μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας

5. Αρσένης Κρίτων, περιβαλλοντολόγος, πρ. Βουλευτής ΜέΡΑ25

6. Ασπρέας Αχιλλέας, μαθηματικός

7. Ασπρογέρακας Κώστας, δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου

8. Βαγουρδή Αριάννα, εκπαιδευτικός

9. Βαλαβάνη Νάντια, συγγραφέας, πρ. Βουλευτής και Υπουργός

10. Βαρβαρέσσος-Δρόσος Θοδωρής, συντονιστής νεολαίας ΜέΡΑ25

11. Βαρδάμη Πάτυ, θεωρητικός κριτικών σπουδών

12. Βασσόπουλος Αποστόλης, πολιτικός μηχανικός

13. Βίκας Γιώργος, πρ. Πρόεδρος Ταμείου Υγείας ΑΤΕ και δημοτικός σύμβουλος Δραπετσώνας

14. Βλάχος Γιώργος, δικηγόρος, μέλος της Εναλλακτικής Παρέμβασης – Δικηγορική Ανατροπή και της Πρωτοβουλίας Δικηγόρων και Νομικών για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα

15. Βρεττάκος Ηλίας, πρ. Γενικός Γραμματέας ΑΔΕΔΥ

16. Βρεττός Γιάννης, οικονομολόγος

17. Βρεττού Ντέπυ, ραδιοφωνική παραγωγός

18. Γαλάνης Νίκος, πολιτικός μηχανικός

19. Γαλάτη Αγγελική, αρχιτέκτονας μηχανικός

20. Γεωργακάκη Ροδή, πρ. Αντιδήμαρχος Ελληνικού

21. Γεωργιάδης Γιώργος, συνταξιούχος, πρ. εκπαιδευτής Εκπαιδευτικού Κέντρου Ολυμπιακής Αεροπορίας

22. Γεωργούλας Στράτος, Αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου

23. Γιαννάκος Νίκος, μηχανολόγος μηχανικός

24. Γιαννόπουλος Νίκος, μέλος του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

25. Γκέκας Βασίλης, αρχιτέκτονας μηχανικός

26. Γλώσσης Μαρίνος, δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού, πρ. μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Σπουδαστών Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

27. Γολέμης Χάρης, οικονομολόγος

28. Γονατάς Βαγγέλης, blogger, Δίκτυα Αλληλεγγύης στη Λατινική Αμερική

29. Γούναρη Ολίνα, τοπογράφος μηχανικός

30. Γρηγοριάδης Κλέων, ηθοποιός, πρ. βουλευτής ΜέΡΑ25

31. Δαμιανός Βασίλης, μέλος Προεδρείου της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας

32. Δελλαπόρτας Φώτης, πολιτικός μηχανικός

33. Δημοπούλου Μαρία, αρχιτέκτονας μηχανικός

34. Διώτη Ηρώ, πολιτική επιστήμονας, πρ. Βουλεύτρια

35. Δούκας Γιάννης, πρ. μέλος Ε.Ε. της ΓΣΕΕ και της ΟΜΕ – ΟΤΕ

36. Ζαμπάτης Μπάμπης, ιατρός ακτινοθεραπευτής – ογκολόγος στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας

37. Ζάννα Αργίνη, μηχανικός εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών

38. Ζαχάρος Σάκης, οικονομολόγος

39. Ζήκας Περικλής, Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού με το Δίκτυο Πολιτών

40. Ζώης Γιάννης, κοινωνιολόγος

41. Ηλιοπούλου Γιούλη, πολιτικός μηχανικός

42. Ήσυχος Κώστας, πρ. Βουλευτής και Υπουργός

43. Θεοδωρίδου Αλεξάνδρα, Γενική Γραμματέας Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Εταιρειών

44. Θεοδωρόπουλος Σαράντος, δικηγόρος

45. Θωμά Λαμπρινή, δημοσιογράφος

46. Καλαμάτας Βελισσάριος, τοπογράφος μηχανικός

47. Καλαντζόπουλος Γιώργος, αρχιτέκτονας μηχανικός

48. Καλατζής Μιλτιάδης, ναυπηγός μηχανικός

49. Καλλιντεράκης Αχιλλέας, ηλεκτρολόγος μηχανικός

50. Καλόγηρος Νίκος, εκπαιδευτικός, Γενικός Γραμματέας Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτο-βάθμιας εκπαίδευσης Καλλιθέας – Μοσχάτου

51. Καλύβα Μαρία, δημοσιογράφος ERT OPEN

52. Καλύβης Αλέκος, πρ. αναπληρωτής Πρόεδρος Γ.Σ.Ε.Ε.

53. Καναρέλης Νίκος, ζωγράφος

54. Καπελλάκου Γαλάτεια, δικηγόρος

55. Καραβάκος Ηλίας, φοιτητής, δημοσιογράφος

56. Καρακίτσου Μαρία, ηθοποιός

57. Καρούσος Νίκος, πολιτικός μηχανικός

58. Κασίμης Νίκος, πρ. αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΠΟΣΓΚΑμεΑ

59. Κατάρας Θέμης, πολιτικός μηχανικός

60. Κατσορίδας Δημήτρης, ερευνητής εργασιακών σχέσεων, επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕ Γ.Σ.Ε.Ε.

61. Καφφές Άγγελος, δικηγόρος

62. Καψάλης Αποστόλης, πανεπιστημιακός, επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕ Γ.Σ.Ε.Ε.

63. Κλεφτοδήμος Δημήτριος, αρχιτέκτονας μηχανικός, Μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή

64. Κλώκα Μαριανέλλα, μέλος Κ.Ε. ΜέΡΑ25

65. Κοζαδίνος Μανώλης, ψυχίατρος

66. Κόκας Κωνσταντίνος, τοπογράφος μηχανικός

67. Κολλιάς Γιώργος, επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕ Γ.Σ.Ε.Ε.

68. Κολοβός Ανδρέας, πολιτικός μηχανικός

69. Κοντογιαννοπούλου Ιωάννα, πολιτικός μηχανικός

70. Κοντός Δημήτρης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Οικογενειών

71. Κορτζίδης Χρήστος, πρ. Δήμαρχος Ελληνικού

72. Κορωναίου Αλεξάνδρα, Ομότιμη Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας, πρ. Κοσμήτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

73. Κουβελάκης Στάθης, πανεπιστημιακός

74. Κουζής Γιάννης, πανεπιστημιακός

75. Κουρτζής Κώστας, δικηγόρος

76. Κουσκουνά Λίνα, συνταξιούχος πανεπιστημιακός

77. Κουτσιανάς Πάνος, δημοτικός σύμβουλος με το Ασυμβίβαστο Ίλιον

78. Κρητικός Μάριος, πολιτικός μηχανικός

79. Κριθαρίδης Μιχάλης, δικηγόρος

80. Κωνσταντέλλος Βασίλης, μαθηματικός, καθηγητής μέσης εκπαίδευσης στον ιδιωτικό τομέα

81. Κώτσιας Θωμάς, πρ. Βουλευτής

82. Λιερός Γιώργος, κτηνίατρος, συγγραφέας, τ. δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου

83. Λιερού Μαρία, οικονομολόγος

84. Λυμπεράτος Μιχάλης, ιστορικός

85. Λιόσης Βασίλης, εκπαιδευτικός, συγγραφέας

86. Μαγιάκης Λευτέρης, δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου

87. Μαΐστρος Γιάννης, συνταξιούχος Καθηγητής ΕΜΠ, πρ. Αντιπρόεδρος ΠΟΣΔΕΠ

88. Μακρής Ανδρέας, πρ. μέλος Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ

89. Μανουράς Ζαχαρίας, αρχιτέκτονας μηχανικός

90. Μαούνης Αντώνης, αρχιτέκτονας μηχανικός, πρ. Πρόεδρος του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ Τμήμα Αττικής

91. Μαρματάκης Κώστας, μέλος Κ.Ε. ΜέΡΑ25

92. Μαυρόπουλος Τάσος, δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα, πρώην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

93. Μαχαίρα Ελένη, Πρόεδρος Συλλόγου Σπουδαστών Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης

94. Μετοχογιαννάκης Γιώργος, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΕ

95. Μητσοπούλου Χρυσούλα, ΕΔΙΠ Πάντειος

96. Μικρώνης Άγγελος, πολιτικός μηχανικός

97. Μιχαηλίδου Ναταλία, ηλεκτρολόγος μηχανικός, πρ. μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος της Ρεματιάς

98. Μουγκαράκη Έφη, δικηγόρος

99. Μουστακάτος Γιώργος, πολιτικός μηχανικός

100. Μπαδογιάννης Άκης, ιατρός – ορθοπαιδικός

101. Μπαϊρακτάρης Γιάννης, oικονομολόγος

102. Μπαρσέφσκι Μάνια, νομικός, ακτιβίστρια για τα δημοκρατικά δικαιώματα

103. Μπέκος – Ρόκος Σωκράτης, πολιτικός μηχανικός

104. Μπούτσης Νίκος, πρ. Αντιπρόεδρος ΠΑΣΕ ΟΤΕ και μέλος ΔΣ της ΟΜΕ – ΟΤΕ

105. Νανούρης Μανώλης, βιβλιοπώλης

106. Νικολάου Κώστας, μέλος Διοικούσας επιτροπής ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ, πρ. Αντιπρόεδρος Ομοσπον-δίας εργαζομένων στα τρόφιμα – ποτά

107. Νταλαπέρας Αλέξανδρος, ιδιωτικός υπάλληλος

108. Ντάλλας Απόστολος, λογιστής – φοροτεχνικός, Αντιπρόεδρος ΕΦΕΕΑ, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση

109. Οικονόμου Νίκος, αρχιτέκτονας μηχανικός

110. Οικονόμου Ουρανία (Μπουλίνα), αρχιτέκτονας μηχανικός

111. Παναγιωτακόπουλος Δημήτρης, Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «Κώστας Βάρναλης» Δυτικής Αττικής

112. Παπαδημητρίου Βιβή, αρχιτέκτονας μηχανικός

113. Παπαμιχαήλ Ειρήνη, χημικός μηχανικός

114. Παρασκευοπούλου Εβίτα, content creator

115. Πατρικουνάκος Πατρίκιος, δικηγόρος

116. Περσίδης Γιάννης, πρ. Γραμματέας Εργατικού Κέντρου Πειραιά, πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού

117. Πετρόπουλος Δημήτρης, μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ

118. Πικιώνης Δημήτριος, πολιτικός μηχανικός

119. Πλειώνης Δημήτρης, ακτιβιστής, συμμετείχε στο «Ένα Καράβι για τη Γάζα» (2010-2014), σήμερα στο BDS Greece, τ. δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παπάγου – Χολαργού και τ. Πρόεδρος Εθνικής Αρχής Συντονισμού Πτήσεων

120. Πολιτοπούλου Σοφία, μέλος ΔΣ Σωματείου Συνταξιούχων Αεροπορικών Εταιρειών

121. Πορτάλιου Ελένη, αρχιτέκτων μηχανικός, ομ. Καθηγήτρια ΕΜΠ

122. Ραχιώτης Γιάννης, δικηγόρος

123. Ρεβενιώτη Πάολα, κινηματογραφίστρια – ακτιβίστρια

124. Σάββα Μυρτώ, πολιτικός μηχανικός

125. Σαγγανά Φούλα, Δρας ΕΚΠΑ, γιατρός βιοπαθολόγος – κλινική μικροβιολόγος

126. Σακούτης Νίκος, δημοτικός σύμβουλος Πετρούπολης, πρ. μέλος Διοίκησης της ΚΕΔΕ

127. Σαλτού – Στρατούλη Ευαγγελία, δικηγόρος

128. Σαραφιανός Δημήτρης, δικηγόρος – τ. μέλος Δ.Σ. Δ.Σ.Α.

129. Σαρχιανάκης Μιχάλης, δικηγόρος – πρ. μέλος Δ.Σ Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου

130. Σεφεριάδης Σεραφείμ, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

131. Σκαγιάς Δημήτρης, εκδότης

132. Σουλτ Γιόχεν, ακτιβιστής -Συντονιστική Επιτροπή DiEM25

133. Σούμπασης Κυριάκος, πολιτικός μηχανικός, μέλος Δ.Σ. Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας

134. Σοφιανόπουλος Σταύρος, αρχιτέκτονας μηχανικός

135. Σπανού Δέσποινα, νομικός, πρ. Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ

136. Σταθάτος Στέφανος, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών

137. Σταυροπούλου Γεωργία, δικηγόρος

138. Σταυροπούλου Μαργαρίτα, δικηγόρος, μέλος της Εναλλακτικής Παρέμβασης – Δικηγορική Ανατροπή και της Πρωτοβουλίας Δικηγόρων και Νομικών για τα Δημοκρατικά Δικαιώματα

139. Στεργιώτης Αντώνης, οικονομολόγος

140. Στουρνάρας Γιάννης – Λάζαρος, μηχανολόγος μηχανικός, πρ. μέλος Δ.Σ. Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών

141. Σωτηροπούλου Ευαγγελία, μηχανολόγος μηχανικός

142. Τασιοβασίλης Κυριάκος, ελεύθερος επαγγελματίας

143. Τόλιος Γιάννης, Δρας Οικονομολόγος, πρ. Γ.Γ. Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης

144. Τότσικας Πάνος, αρχιτέκτονας μηχανικός

145. Τριανταφύλλου Νικολάια, δικηγόρος

146. Τσαγγαράς Χρήστος, φυσικός, μεταπτυχιακός φοιτητής ΕΚΠΑ

147. Τσαραπατσάνης Δημήτριος, δικηγόρος, αναπληρωτής Καθηγητής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Γιορκ

148. Τσιαπής Δημήτρης, Αντιπρόεδρος της ΠΟΕΙ ΦΣΕΚ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών & Φαρμακοϋπαλλήλων – Συναφών Επαγγελμάτων – Κλάδων)

149. Τσούτσουβας Γεώργιος, δικηγόρος, μέλος της Εναλλακτικής Παρέμβασης – Δικηγορική Ανατροπή

150. Τσούτσουβας Δημήτρης, δικηγόρος

151. Τσοχαντζής Γιάννης, ΕΔΙΠ ΕΚΠΑ

152. Υπερηφανίδου Βιβή, πρ. Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΕ

153. Φράγκου Αγγελική, πρ. Πρόεδρος του σωματείου εργατών ΣΙΣΣΕΡ ΠΑΛΚΟ και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών

154. Φρίμης Αναστάσης, φοιτητής Παντείου

155. Φρίμης Γιάννης, φοιτητής Οικονομικών ΕΚΠΑ

156. Χακίμ Ντόρις, εικαστικός

157. Χαλικιάς Αλέκος, αρχιτέκτονας μηχανικός

158. Χατζάκη Κατερίνα, ελεύθερη επαγγελματίας

159. Χουντής Νίκος, πρ. Βουλευτής, Ευρωβουλευτής και Υπουργός

160. Χρανιώτης Γιώργος, ηθοποιός

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο