Κ. Γεωργιάδη, θέλετε να είστε κυβέρνηση των Ελλήνων ή ο εισπράκτορας των κερδοσκόπων;

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Φεβ, 2020

Ο κ. Γεωργιάδης μας έκανε γνωστό ότι για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι ζημιογόνα για την οικονομία.

Ασφαλώς δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Η ίδια κυβέρνηση έχει δηλώσει ποικιλοτρόπως πως θεωρεί προσοδοφόρα για την οικονομία την κερδοσκοπία των funds σε βάρος των δανειοληπτών – με την εγγύηση, μάλιστα, και τις πλάτες του ελληνικού δημοσίου.

Αυτές οι πολιτικές θέσεις και πρακτικές, που εκπορεύονται από την τρόικα και με μεγάλο ζήλο υλοποιούνται από κυνικούς υπουργούς – εντολοδόχους σαν τον κ. Γεωργιάδη, χωρίς καμία αιδώ και καμία πρόνοια για τις χιλιάδες οικογένειες που θα χάσουν τα σπίτια και τα μαγαζιά τους, θα μας βρουν με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα απέναντι.

Είναι προφανές ότι στον κόσμο του κ. Γεωργιάδη, οι άνθρωποι υπάρχουν για να υπηρετούν την οικονομία και όχι το αντίστροφο. Για εμας, που δεν ασπαζόμαστε την ίδια κοσμοθεωρία, υπάρχει λύση και σύντομα η κυβέρνηση θα κληθεί να πάρει θέση: ή θα είναι η κυβέρνηση των Ελλήνων και θα προσυπογράψει μια μόνιμη λύση για τα κόκκινα δάνεια ή θα είναι ο εισπράκτορας των Κερδοσκόπων που θα επιβλέπει το ξεσπίτωμα των πολιτών.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο