Η υπόθεση Πάτση αναδεικνύει την κυνικότητα της Μητσοτάκης Α.Ε. και την εγκληματικότητα των μνημονιακών Κυβερνήσεων

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
26 Οκτ, 2022

Το ΜέΡΑ25 από τη στιγμή που ψηφίστηκε ο «Ηρακλής», αυτή η ψευτοαγορά των κόκκινων δανείων, υπογράμμιζε την διαπλοκή κυβερνητικών κύκλων και αυτής της χυδαίας αγοράς του ανθρώπινου πόνου, των σπιτιών, των μικρομάγαζων τα οποία κατέρρευσαν τα 13 χρόνια των μνημονίων.

Τώρα με την δυσώδη υπόθεση Πάτση, έχουμε έναν Πρωθυπουργό που απολύει έναν από τα χαμηλότερα στελέχη του για μια συμμετοχή σε αυτό το αλισβερίσι. Τον κ. Μητσοτάκη που είναι υπεύθυνος γι’ αυτήν την αγορά του «Ηρακλή» μαζί με τον κοινωνικό του κύκλο ποιος θα τον απολύσει; Ο ελληνικός λαός πρέπει να το κάνει.

Η υπόθεση Πάτση, λοιπόν, αναδεικνύει την κυνικότητα της Μητσοτάκης Α.Ε., αλλά και την εγκληματικότητα των μνημονιακών Κυβερνήσεων διαχρονικά, διότι ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που έδωσε την δυνατότητα της πώλησης των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και το ιδιώνυμο.

Το έγκλημα συνεπώς που διαπράττεται έχει την υπογραφή όλων των μνημονιακών Κυβερνήσεων, όσο κι αν τώρα δήθεν αντιμαχούν πάνω στο κοινά συμφωνημένο τους πλαίσιο υπέρ των αρπακτικών, των τραπεζιτών, της ολιγαρχίας και των διαφόρων «Πάτσηδων» που «νόμιμα» πλιατσικολογούν.

Υπενθυμίζουμε την πρόταση του ΜέΡΑ25 – το σχέδιο «Οδυσσέας» ως λύση για τον τερματισμό της πώλησης των κόκκινων δανείων και των πλειστηριασμών.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο