Η «Προοδευτική Διακυβέρνηση» που οραματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ θα σφιχταγκαλιάζεται και πάλι με τον «Μπίμπι» Νετανιάχου;

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
30 Δεκ, 2022

Μόλις ξαναέγινε Πρωθυπουργός ο Μπένζαμιν -κατά κόσμον Μπίμπι- Νετανιάχου, διακήρυξε το δικαίωμα του Ισραήλ στην «εθνοκάθαρση» όλων των Παλαιστινιακών Κατεχόμενων και στην επιβολή του γράμματος/πνεύματος του Απαρτχάιντ.

Το μήνυμά μας ως ΜέΡΑ25, αλλά και ως αναπόσπαστο κομμάτι του DiEM25 και της Προοδευτικής Διεθνούς σε αυτόν τον αδίστακτο μακελάρη του παλαιστινιακού λαού, είναι πως δεν θα του επιτρέψουμε να νομιμοποιήσει το Απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη!

Αναμένουμε όμως και την αντίστοιχη στάση και καταδίκη των δηλώσεων του επανεκλεγέντος μακελάρη του παλαιστινιακού λαού από όλα τα φερόμενα ως «προοδευτικά» κόμματα.

Κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σφιχταγκαλιάζεστε και πάλι με τον «Μπίμπι», ο οποίος θα κάνει εθνοκάθαρση στον παλαιστινιακό λαό για να γεμίσετε μαζί με τρυπάνια την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μόνο και μόνο επειδή ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζει ως μεγάλη πολιτική προσωπικότητα τον κ. Νετανιάχου, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του;

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ οφείλει να απαντήσει καθαρά αν η «προοδευτική διακυβέρνηση» που οραματίζεται θα συμπράξει και πάλι με αυτό το αιμοσταγές καθεστώς, που ανακοίνωσε κι επίσημα την εθνοκάθαρση του παλαιστινιακού λαού στα Κατεχόμενα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο