Η Κυβέρνηση στην ακροδεξιά γραμμή των πιο μισάνθρωπων πολιτικών

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
31 Ιαν, 2020

Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ανακοίνωσε την πρόθεση της για τοποθέτηση πλωτών φραγμάτων στο Αιγαίο ώστε να ανακοπούν δήθεν οι προσφυγικές ροές.

Πιστή στο δόγμα του αναποτελεσματικού μισανθρωπισμού που έχει ήδη προ καιρού χαράξει και ακολουθεί, επιτείνει ακόμα περισσότερο το “έργο” της εντασσόμενη και συντασσόμενη με τους πιο ακραίους στην Ευρώπη και τον Κόσμο (Όρμπαν, Σαλβίνι, Κουρτς, Λεπεν, Τραμπ) που υψώνουν απάνθρωπα τείχη για να σταματήσουν δήθεν την αέναη κίνηση των πληθυσμών.

Μέχρι και η ΕΕ, που έχει πάρει κι αυτή σαφή ακροδεξιά στροφή στις προσφυγικές πολιτικές της, επιφυλάχθηκε για τα σχέδια της Κυβέρνησης, καθώς είναι προφανές ακόμα και στους πιο ακραίους ότι τίθεται ξεκάθαρο ζήτημα παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μιας και ακόμα και όσοι χρήζουν της χορήγησης του προσφυγικού ασύλου δεν θα μπορέσουν να διατυπώσουν το αίτημα τους.

Επιπλέον και η Διεθνής Αμνηστία σε ανακοίνωσή της στηλιτεύει την Κυβέρνηση κάνοντας λόγο για “πρόταση που σηματοδοτεί μια ανησυχητική κλιμάκωση των συνεχιζόμενων προσπαθειών της Κυβέρνησης να καταστήσει όσο το δυνατόν πιο δύσκολη την άφιξη των αιτούντων άσυλο και των προσφύγων και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο για αυτούς που αναζητούν απεγνωσμένα ασφάλεια”.

Ως ΜέΡΑ25 θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις εναντίον αυτών των απάνθρωπων πολιτικών της Κυβέρνησης. Ο μόνος φράχτης που χωρά στη σημερινή μας κοινωνία είναι ο φράχτης που πρέπει να υψώσουμε έναντι της ακροδεξιάς κατηφόρας της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο