Η κυβέρνηση εκδικείται το κύμα αλληλεγγύης με όργιο καταστολής και συλλήψεων στα Προσφυγικά

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
23 Νοέ, 2022

Φαίνεται πως το κύμα αλληλεγγύης μετά την προσπάθεια έξωσης από την ΕΛ.ΑΣ. και τον με υπερβάλλοντα ζήλο δικαστικό επιμελητή του “κορακιού”, θορύβησε το αυταρχικό, “Επιτελικό Παρακράτος” της Μητσοτάκης Α.Ε. που προσπάθησε να ανταπαντήσει με βίαιη κατασταλτική επίθεση και πογκρόμ προσαγωγών και συλλήψεων στα Προσφυγικά στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τέτοιο ήταν το μένος των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. που από την βίαιη οργή τους δεν γλίτωσε ούτε μία έγκυος γυναίκα την οποία κακομεταχειρίστηκαν με κάθε τρόπο, όπως καταγγέλλεται, ούτε όμως και οι φωτορεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι που όχι μόνο παρεμποδίστηκαν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά υπήρξαν και προσαγωγές και συλλήψεις και σε βάρος τους. Τόση “δημοκρατία” από τον κ. Θεοδωρικάκο και τον κ. Μητσοτάκη.

Είναι προφανές πως αυτό το ανελεύθερο, αυταρχικό καθεστώς του επιτελικού παρακράτους των υποκλοπών και των κλοπών, της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, νιώθει να τρίζει μετά από όλα όσα συμβαίνουν και με την κοινωνική οργή διαρκώς να διογκώνεται και πλέον εντείνει τις αθρόες συλλήψεις για να τρομοκρατήσει όσους αντιδρούν και αντιστέκονται. Εξ’ ου και και οι δεκάδες προσαγωγές που μετατράπηκαν σε συλλήψεις από χθες το βράδυ στα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ζητάμε την άμεση απελευθέρωση όλων των παρανόμων προσαχθέντων και συλληφθέντων και την παύση κάθε δίωξης, από αυτές που ξέρει να φορτώνει το αυταρχικό, ανελεύθερο, αντιδημοκρατικό και κατασταλτικό παρακράτος του κ. Μητσοτάκη και η ΕΛ.ΑΣ. του κ. Θεοδωρικάκου, στα δεκάδες άτομα που έπεσαν χθες θύμα του πογκρόμ των μαινόμενων ματατζήδων. Καλούμε την κοινωνία, τον νομικό και δημοκρατικό κόσμο, να δημιουργήσει ένα ανάχωμα απέναντι σε όλη αυτή την αυταρχική κατρακύλα του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο