Η Φαίη Τζανετουλάκου στο Ράδιο Βόλος 98,6

Προς τις 9 Ιουνίου..., Συνεντεύξεις - videos
27 Μάι, 2024

Η Φαίη Τζανετουλάκου, υποψήφια ευρωβουλεύτρια της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, βρέθηκε καλεσμένη στο Ράδιο Βόλος 98,6 fm σε μια συζήτηση με τον δημοσιογράφο Σταύρο Δημόπουλο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Είμαστε το μόνο ενωτικό ψηφοδέλτιο. Εχουμε κάνει κάλεσμα σε όλη την Αριστερά, όμως έχουμε κόκκινες γραμμές. Είμαστε εδώ ενάντια στην καύση, ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος, ενάντια στο LNG, ενάντια στις εξορύξεις. Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να στηρίξουμε τους αγώνες για το δίκαιο, για τη φύση, για το περιβάλλον. Το ΜέΡΑ25 έχει παράξει σημαντικό έργο όσο ήταν στη Βουλή και έχει αποδείξει πως παλεύει για τους ανθρώπους και όχι για τα αξιώματα. Απέναντί μας έχουμε όλα τα συστημικά κόμματα που ψήφισαν μνημόνια».

«Δεν λέμε σε κανέναν ότι πάμε εκεί για να αλλάξουμε την Ευρώπη. Πάμε για να αναδείξουμε όσα γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες, που δεν είναι πια μια δημοκρατική ένωση και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στους πολίτες. Οτι θα είμαστε ένα πολύ δημιουργικό «αγκάθι» μέσα στο ευρωκοινοβούλιο και θα σας ενημερώνουμε για όσα αποφασίζονται εκεί για εσάς» τόνισε η Φ. Τζανετουλάκου.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο