Η αντιφατική άρα βαθιά υποκριτική κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μας επιφυλάσσει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
21 Σεπ, 2020

«Σήμερα ανακοινώνουμε 453 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 195 συνδέονται με γνωστές συρροές (τα 184 στο ΚΥΤ Καρά Τεπέ Λέσβου) και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.»

Κάθε λέξη αυτής της τεχνοκρατικής ανακοίνωσης του ΕΟΔΥ κρύβει (ή μάλλον φανερώνει) τις πληγές της Ελλάδας του 2020, της Ελλάδας στα χέρια του κυρίου Μητσοτάκη.

Μέσα σε τρείς σειρές ξεδιπλώνονται όλα όσα ήταν επόμενο να συμβούν με αυτή την Κυβέρνηση: το χάσιμο του ελέγχου της πανδημίας, η κολασμένη μοίρα που επιφυλάσσουμε στους κατατρεγμένους, η δουλικότητά μας στους άλλους, τους «καλύτερης ποιότητας» ξένους για τους οποίους ανοίξαμε τα σύνορα το καλοκαίρι – και τώρα τα συναρμόδια υπουργεία τρέχουν σαν ακέφαλα κοτόπουλα να συναγωνιστούν σε ανετοιμότητα ως προς το αναμενόμενο.

Ξενόδουλη και ξενοφοβικη, τεχνοκρατική και πρωτόγονη, η αντιφατική άρα βαθιά υποκριτική κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μας επιφυλάσσει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, το ένα δυσοίωνο νούμερο μετά το άλλο. Στην Υγεία. Στην Οικονομία. Στα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο