Γιάνης Βαρουφάκης στο κλείσιμο της ΚΕ: «Πριν πείσουμε τους ανθρώπους για οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να τους μεταδώσουμε την ελπίδα»

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
05 Οκτ, 2020

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, συγχαίροντας τον νέο Συντονιστή και τα εκλεγέντα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας έκλεισε τις διαδικασίες με το παρακάτω μήνυμα:

«Εκτός από την χρεοδουλοπαροικία υπάρχει και η μοναξιά και η αποξένωση των ανθρώπων από μία οργανωμένη παρασιτική ολιγαρχία. Όταν θα είμαστε εκεί έξω ως μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας θα πρέπει πρώτα όλοι μαζί να αφουγκραστούμε τους ανθρώπους που θα βρούμε στο διάβα μας. Να προσπαθήσουμε να αγγίξουμε την ψυχή τους χωρίς ξύλινη κομματική γλώσσα, χωρίς καμία διάθεση να τους νουθετήσουμε, δίνοντάς τους κουράγιο και μια νέα απροοπτική. Πριν πείσουμε τους ανθρώπους για οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να τους μεταδώσουμε την ελπίδα δείχνοντάς τους ότι υπάρχει ένα κόμμα που έφτιαξαν άνθρωποι που είτε πάντα αντιπαθούσαμε τα κόμματα, είτε τα αντιπαθήσαμε στην πορεία. Το ΜέΡΑ25 δεν το φτιάξαμε για τα αξιώματα. Το φτιάξαμε επειδή δεν είναι πλέον δυνατόν να αφήνουμε τα κόμματα που αντιπαθούμε να συνεχίζουν να εξουσιάζουν τους πολλούς εκ μέρους των πολύ ολίγων. Έχουμε πάρα πολλή δουλειά.»

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο