Φίλοι του ΚΚΕ, εμείς δεν επιλέγουμε μεταξύ Ιμπεριαλισμών, εσείς επιλέγετε!

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
23 Νοέ, 2021

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια αντιγύρισε την αναφορά του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ότι κατακεραυνώνει τον γερμανικό ιμπεριαλισμό ενώ «κλείνει» το μάτι στον αμερικανικό ή τον βρετανικό.

«Εμείς δεν επιλέγουμε μεταξύ ιμπεριαλισμών. Εσείς επιλέγετε. Εσείς επιλέγετε να μιλάτε συνέχεια για τον αμερικανικό και όχι για τον γερμανικό. Εμείς δεν κάνουμε καμία απολύτως διάκριση. Όλοι οι ιμπεριαλισμοί είναι εχθροί όλων των λαών», τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τζούλιαν Ασάνζ και στον καθημερινό αγώνα εναντίον του ιμπεριαλισμού.

«Και δεν χρειάζεται να δώσουμε διαπιστευτήρια σε κανέναν. Το ΜέΡΑ25 είναι το μοναδικό κόμμα και το DiEM25 το πανευρωπαϊκό κίνημα, με το οποίο έχουμε πρωτοστατήσει για τον Τζούλιαν Ασάνζ. Είναι μέλος μας ο Τζούλιαν Ασάνζ. Ξέρουμε τι σημαίνει ο καθημερινός αγώνας εναντίον του ιμπεριαλισμού. Ξέρουμε τι σημαίνει ο ιμπεριαλισμός που σκοτώνει το σώμα και την ψυχή του συντρόφου μας αυτή τη στιγμή».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο