Επιτελική αριστεία της Μητσοτάκης Α.Ε. και στα Βίλια Αττικής

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
18 Αυγ, 2021

Ήρθε η σειρά των κατοίκων στα Βίλια Αττικής να πάρουν μια πικρή γεύση από την «αριστεία» του επιτελικού κράτους της Μητσοτάκης Α.Ε. καθώς για 3η συνεχόμενη μέρα κατακαίγεται τεράστια δασική έκταση στην περιοχή.

Οι άριστοι επιτελάρχες της κυβέρνησης, λαλίστατοι στα δελτία τύπου τους για το πως ξεδιπλώνουν οι ίδιοι την πυροσβεστική μάνικα, αδυνατούν να απαντήσουν με σαφήνεια για τις δυνατότητες του κράτους σε εναέρια μέσα. Ανάλογα τα κέφια του αφηγητή, αυτα άλλοτε συντηρούνται και επισκεύαζονται, άλλοτε δεν μπορούν να πετάξουν, άλλοτε πετάνε αλλά δεν τα πιάνει η ανθρώπινη όραση, και σε κάθε περίπτωση είναι ανεπαρκή και λίγα.

Aντίθετα, αυτά που και υπάρχουν και γίνεται κάθε προσπάθεια να «απογειωθούν», είναι τα σχέδια Κυβέρνησης και ολιγαρχίας δίχως σύνορα για ουσιαστική ιδιωτικοποίηση των δασών και των βουνών, τόσο με την παράδοση των δασών στους συνήθεις «ανάδοχους», όσο και με τα όσα αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Ριζοσπάστης» για την επιβολή αντιτίμου για την είσοδο των πολιτών στον Όλυμπο.

Όλα επιτελικά και «άριστα», ακολουθώντας το παράδειγμα – όπως είχε ήδη καιρό τώρα επισημάνει το ΜέΡΑ25 – και των ιδιωτικοποιήσεων χώρων πρασίνων, λόφων και πάρκων από τον Πρωθυπουργικό ανιψιό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο