Ελπίζουμε πέρα από τις άσκοπες μετακινήσεις για τις οποίες έκανε συστάσεις ο κ. Στυλιανίδης να έχει γίνει και η σκόπιμη προετοιμασία για την κακοκαιρία

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
14 Οκτ, 2021

Με την νέα κακοκαιρία να πλήττει ήδη τη χώρα μας οι συστάσεις του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Στυλιανίδη για άσκοπες μετακινήσεις μεταθέτουν για άλλη μια φορά την «προετοιμασία», για την οποία μας διαβεβαιώνει η Κυβέρνηση ότι έχει υπάρξει, στην αγαπημένη της ατομική ευθύνη.

Οι «άσκοπες μετακινήσεις» είναι ένα πολύ μικρό φύλλο συκής για να κρύψουν την ευθύνη της Πολιτείας: αν δεν έχουν γίνει οι απαραίτητοι, αυτονόητοι και σκόπιμοι καθαρισμοί των φρεατίων και η γενικότερη αντιπλημμυρική θωράκιση, θα γίνουμε και πάλι μάρτυρες δυστυχώς των πρόσφατων επιπτώσεων που ήταν εξίσου προβλέψιμες, αλλά για ένα πιο ήπιο φαινόμενο τότε.

Καλούμε την Κυβέρνηση να πράξει τα αυτονόητα για οποιαδήποτε οργανωμένη πολιτεία. Να μην δράσει ως «άριστο επιτελικό κράτος», αλλά έστω ως κράτος και να προστατέψει τους πολίτες και το βιός τους από αυτή τη νέα αυτή κακοκαιρία, χωρίς εμπαιγμούς αυτή τη φορά από τους Υπουργούς της -όπως είχαμε ακούσει δυστυχώς στην προηγούμενη κακοκαιρία.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο