Εκστρατεία εξωστρέφειας και προσωπικής επαφής με τους πολίτες οργανώνει η Σοφία Σακοράφα

Δραστηριότητα
13 Ιούν, 2023

Η Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» κ. Σοφία Σακοράφα στην τελική ευθεία για τις εκλογές.

Μεγάλη  εκστρατεία επαφής και ενημέρωσης με τους πολίτες, προκειμένου να αντιστραφεί  το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου ξεκίνησε η κ. Σοφία Σακοράφα.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου οφείλεται σε δικές μας  υποκειμενικές αδυναμίες και λάθη που δεν μπορέσαμε έγκαιρα να θεραπεύσουμε, αλλά και στην αντικειμενική αδυναμία επικοινωνίας των θέσεών μας μέσω των μεγάλων ΜΜΕ.

Αυτές εκμεταλλεύτηκε η προπαγάνδα διαστρέβλωσης των θέσεων του κόμματος, στην προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Αυτό πρέπει και είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε.»

Μετά την μεγάλη προεκλογική περιοδεία της σ’ όλη την Ελλάδα πριν τις εκλογές του Μαΐου, η Σοφία Σακοράφα εστιάζει τώρα στην Αττική.

«Υπηρετήσαμε με συνέπεια την εντολή που πήραμε το 2019. 

Οι πολίτες επέλεξαν το ΜέΡΑ25 στο ρόλο μιας σοβαρής αντιπολίτευσης εντός της Βουλής, αλλά και στήριξης των αγώνων και των δίκαιων αιτημάτων τους εκτός Βουλής.  

Η αποκατάσταση αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης, που με πράξεις χτίσαμε τέσσερα χρόνια τώρα, είναι για μένα το κυρίαρχο. 

Οι πολίτες πρέπει να μπορέσουν να μας κρίνουν αντικειμενικά, μακριά από διλλήματα και εκβιασμούς αλλά και, κυρίως, με γνώση για το ποιοι είμαστε, τι κάναμε και τι θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε.  Και πιστεύω ότι αυτό αξίζει πραγματικά να το προσπαθήσουμε. 

Γι’ αυτό και θα επιδιώξω να βρεθώ σε κάθε γωνιά της Αττικής, για να συζητήσω με όσο περισσότερους πολίτες είναι δυνατό. 

Σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση κρίνονται πάρα πολλά και κυρίως η ποιότητα και το στίγμα της φωνής της αντιπολίτευσης εντός Βουλής. 

Είμαι βέβαιη ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν με γνώση και ευθύνη».

Η περιοδεία ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 13 Ιούνη, από το Γαλάτσι.

Στο αρχικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι περιοχές :

Γαλάτσι, Νίκαια, Περιστέρι,    Πετράλωνα,  Παγκράτι, Νέος Κόσμος, Καλλιθέα, Μοσχάτο,  Άγιος Δημήτριος, Χαϊδάρι, Παλαιό Φάληρο,  Πειραιάς,  Αμπελόκηποι, Κορυδαλλός και Νέα Ιωνία.

Το πρόγραμμα της περιοδείας θα υπάρχει συνεχώς ενημερωμένο (ώρες και σημεία συνάντησης) στο site: sakorafa.gr αλλά και στα social media: https://www.facebook.com/SofiaSakorafa https://twitter.com/SofiaSakorafa https://www.instagram.com/sakorafasofia/

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο