Δήλωσε συμμετοχή στο 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25!

Συνεντεύξεις - videos
21 Μάι, 2021

Η ώρα για το 1o Διαβουλευτικό Συνέδριο ΜέΡΑ25 πλησιάζει!

Στις 4, 5 και 6 Ιουνίου θα βρεθούμε από κοντά στον Πολυχώρο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα.

Σε ένα χώρο με υψηλή συμβολική αξία, έναν από τους ελάχιστους ελεύθερους χώρους που αντιστάθηκε στο μνημονιακό ξεπούλημα και αποδόθηκε στους κατοίκους της περιοχής. Ένα χώρο που αποτελεί ανάσα ελευθερίας για τους πολίτες ανάμεσα στα ασφυκτικά ολιγαρχικά συμφέροντα.

Όλοι – όλες στο Συνέδριο!

Μετά από την περίοδο του Προσυνεδριακού Διαλόγου, όπου κατατέθηκαν και συζητήθηκαν όλες οι απόψεις σε Γενικές Συνελεύσεις Μελών σε όλη τη χώρα, στο Φόρουμ και στην Κεντρική Επιτροπή, ήρθε η ώρα να βρεθούμε όλες και όλοι μαζί.

Με απόφαση της 6ης Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και μόνο στην περίπτωση που υπερκαλυφθεί ο προβλεπόμενος αριθμός θα ακολουθήσει κλήρωση.

Για την συμμετοχή σου είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις όλα τα πεδία στη φόρμα που θα βρεις πατώντας το παρακάτω link, μέχρι και τις 26/5.

Δήλωση συμμετοχής στο συνέδριο

Μαζί αποφασίζουμε!

Στο επόμενο λινκ βρίσκονται οι 22 θεματικές εισηγήσεις για το Συνέδριο. Έχουν προκύψει μέσα από τη μακρά διαδικασία ευρείας σύνθεσης απόψεων που έγινε στον Προσυνεδριακό Διάλογο και την ενσωμάτωση προτάσεων από τα μέλη, τις Οργανώσεις Βάσεις και την Κεντρική Επιτροπή του ΜέΡΑ25.

Πάτα το κουμπί και δες τα εισηγητικά κείμενα, ετοίμασε ένα σχόλιο, μια τροπολογία, μία προσθήκη και στείλε τα στο [email protected] μέχρι και τις 26/5.

(Σε κάθε νήμα που θα βρεις πατώντας το λινκ, θα βρίσκεται το κάθε κείμενο και σε μορφή pdf ώστε να μπορεί να κατέβει και να εκτυπωθεί)

Θεματικές εισηγήσεις συνεδρίου

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο