Χαιρετίζουμε τις πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση και ενίσχυση του ΕΣΥ – Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη Μέρα Δράσης για την Υγεία το Σάββατο 22/1

Συνεντεύξεις - videos
20 Ιαν, 2022

Το ΜέΡΑ25 χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες πολιτών, υγειονομικών, εργαζόμενων και συλλογικοτήτων για την υπεράσπιση και την πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ κόντρα στις πολιτικές της Μητσοτάκης Α.Ε. και των προκατόχων της, λοιπών δηλαδή μνημονιακών Κυβερνήσεων, που συστηματικά υποχρηματοδοτούν, απαξιώνουν και αποψιλώνουν το δημόσιο σύστημα υγείας, προωθώντας την de facto ιδιωτικοποίηση του.

Θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικές τις πρωτοβουλίες αυτές, γιατί μόνο η ενεργοποίηση των πληττόμενων από την Κυβερνητική πολιτική στον χώρο της δημόσιας υγείας εν μέσω πανδημίας, μπορεί να ανατρέψει αυτές τις εγκληματικές πολιτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, αγωνιζόμενοι/ες για τα στοιχειώδη και απαραίτητα μέσα, ώστε να υπάρξει αποτελεσματική αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Στα πλαίσιο αυτό στηρίζουμε τη Μέρα Δράσης για την Υγεία και την Αξιοπρέπεια του Λαού μας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στις 12 μ.μ. στο Σύνταγμα στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις σε όλη τη χώρα και καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχουν μαζικά στις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις, γιατί ήρθε πραγματικά η ώρα για τη δική μας συνολική και ηχηρή Αντεπίθεση.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο