Απολογισμός εκδήλωσης της Β1 Εκλογικής Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Αθηνών

Δραστηριότητα
27 Νοέ, 2019

Στο πλαίσιο της έναρξης των προσυνεδριακών διαδικασιών του ΜέΡΑ25, η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή (ΠΣΕ) της Β1′ Εκλογικής Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Αθηνών διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση στην αντίστοιχη αίθουσα του δήμου Χαλανδρίου στις 24/11/2019.

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της σχεδιαζόμενης μεταφοράς του Καζίνο της Πάρνηθας στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι (κυκλοφοριακή και περιβαντολλογική επιβάρυνση, αυξημένη παραβατικότητα κλπ). Τονίστηκε μάλιστα από τον εισηγητή Γιώργο Καραχάλιο ότι η οργάνωση της Β1 περιφέρειας του ΜΕΡΑ25 συμπαρίσταται στους Φορείς, δημοτικές κινήσεις και παρατάξεις που προσπαθούν να ανατρέψουν όλα αυτά τα σχέδια της κακώς εννοούμενης «ανάπτυξης».

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν η επιχειρούμενη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ στα Μελίσσια με εισηγητή τον Βουλευτή του ΜΕΡΑ25 Κλέωνα Γεωργιάδη. Τονίστηκε η ανάγκη της διατήρησης των δομών υγείας οι οποίες ήδη εξυπηρετούν οριακά τον τοπικό πληθυσμό και η αντίθεσή μας στην αλλαγή χρήσης της πτέρυγας που προορίζεται για την φιλοξενία των προσφύγων.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο