Αντί να εμπαίζει η Κυβέρνηση τους κατοίκους στη Βόρεια Εύβοια, να προχωρήσει τα αντιπλημμυρικά έργα και την 100% αποζημίωση τους

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
12 Οκτ, 2021

Συνεχίζουν να μετρούν τις νέες πληγές τους, δυστυχώς, οι κάτοικοι στη Βόρεια Εύβοια. Ταυτόχρονα έχουν να υποστούν και την ημερήσια πλέον δόση αμετροέπειας και κυνισμού της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Μετά τις προχθεσινές δηλώσεις του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα για τις πλημμύρες «που χτύπησαν περιοχές κοντά στη θάλασσα και όχι τις καμένες εκτάσεις στα βουνά», (επιβεβαιώνοντας δηλαδή τους κανόνες της βαρύτητας), ακολούθησε δεύτερο «χτύπημα» από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Οικονόμου. Στη χθεσινή τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι η Κυβέρνηση «δεν μπορεί να τα βάλει και με τον θεό»!

Τέτοιες δηλώσεις ρίχνουν αλάτι στις πληγές που ανοίγει η ίδια η κυβέρνηση με την παταγώδη ανικανότητα του «επιτελικού κράτους» να λειτουργήσει ως όχι απλά επιτελικό, αλλά έστω ως κράτος.

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν προστάτεψε για άλλη μια φορά ως όφειλε τους κατοίκους, αλλά τους εμπαίζει κιόλας από πάνω. Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να θωρακίσει με αντιπλημμυρικά εδώ και τώρα τη Βόρεια Εύβοια και να στηρίξει στην πράξη, και όχι στα λόγια, τους ξανά -δυστυχώς- πληγέντες, αποζημιώνοντας τους 100%.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο