Γίνε Μέλος του ΜέΡΑ25 και Συναποφάσισε για Όλα!

Βασικά Κείμενα του site το 2019
06 Αυγ, 2019

Η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και Κινηματικής Εξόρμησης (ΟΕΣΚΕ) του ΜέΡΑ25 υλοποιώντας την προεκλογική δέσμευση του Γραμματέα μας Γιάνη Βαρουφάκη και τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας προχωρά στην επανασύσταση του κόμματος. Καλούμε τους ενεργούς πολίτες, τους συμμετέχοντες στα κινήματα που κρατούν όρθια την πληγωμένη κοινωνία μας, όλους τους υπεύθυνα ανυπάκουους, και ιδιαίτερα τα μέλη του DiEM25, να δυναμώσουν την παρουσία του ΜέΡΑ25 στην κοινωνία εγγραφόμενοι στο ΜέΡΑ25 και συμμετέχοντας στη ανασύστασή του.

Το ΜέΡΑ25 ξεκίνησε και θα παραμείνει μία πραγματική, ριζοσπαστική Φιλική Εταιρεία. Σήμερα, τώρα που αυτή η φωνή είναι στη Βουλή, με τους βουλευτές μας να έχουν ήδη αρχίσει τον πραγματικό αντιπολιτευτικό αγώνα εναντίον της νέας ολιγαρχίας, ήρθε η ώρα να ριζώσει καλύτερα το κόμμα μας στην κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η σημερινή ανοιχτή πρόσκληση που απευθύνει το ΜέΡΑ25 σε όλους τους ψηφοφόρους μας, σε όλους τους προοδευτικούς δημοκρατικούς πολίτες.

Με διαδικασίες λογοδοσίας και δημοκρατικής νομιμοποίησης στη συνείδηση όλων των προοδευτικών πολιτών που αναγνωρίζουν ως κορυφαία προτεραιότητα την κατάλυση της Χρεοδουλοπαροικίας και υποστηρίζουν το τρίπτυχο του Ευρωπαϊκού Διεθνισμού, του Οικονομικού Ορθολογισμού και της Κοινωνικής Απελευθέρωσης, προχωράμε στη διαδικασία του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή της κοινωνίας.

Οι επόμενοι μήνες θα δώσουν στην κοινωνία τον τόνο της Υπεύθυνης & Ρεαλιστικής Ανυπακοής με Ανοιχτές Συνελεύσεις και με τις Περιφερειακές Προσυνεδριακές Συνδιασκέψεις, για την ουσιαστική οργάνωση των ομάδων, για το διάλογο για τις θέσεις, για το Καταστατικό και για την οργάνωση του ΜέΡΑ25.

Καλούμε όλους όσους πιστεύουν στην πολιτική πρόταση της Υπεύθυνης & Ρεαλιστικής Ανυπακοής να εγγράφονται μέλη μας. Ως μέλος του ΜέΡΑ25, πριν και μετά το Συνέδριο, θα συναποφασίζεις στο πλαίσιο των καθολικών ψηφοφοριών για όλα. Για αυτό έχει σημασία να γίνεις μέλος άμεσα και να προσκαλέσεις άλλους να γραφτούν – καθώς μέσα από την μαζικότητα εξασφαλίζεται η δημοκρατία.

Αν δεν είσαι ήδη μέλος, μπορείς να γραφτείς τώρα ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα μας (mera25export.local) ή πατώντας εδώ. Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το Διαδίκτυο θα μπορούν να απευθυνθούν στις Προσωρινές Συντονιστικές Επιτροπές (ΠΣΕ) σε κάθε εκλογική περιφέρεια, που θα υποδέχονται εγγραφές μετά τις 9 Σεπτεμβρίου 2019.

Σε αυτή την πορεία σε έχουμε ανάγκη επειδή η ευημερία των πολλών έχει ανάγκη ένα ΜέΡΑ25 πλατύ, μαζικό, δημοκρατικό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο