Ανακοίνωση υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΜέΡΑ25 – Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

Δραστηριότητα
19 Φεβ, 2019

Το ΜέΡΑ25 σας καλεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 7 μμ στον πολυχώρο Άννα – Μαρία Καλουτά (Τιμοκρέοντος 6Α – Νέος Κόσμος) στην παρουσίαση της πρώτης φουρνιάς υποψηφίων για την Ευρωβουλή, κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.

Για τα υπόλοιπα κόμματα οι Ευρωεκλογές είναι μια απαραίτητη ρουτίνα και μια «άσκηση επί χάρτου» με το μάτι στραμμένο στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Όχι για το ΜέΡΑ25. Το ΜέΡΑ25 είναι η μόνη πραγματικά διεθνιστική και προοδευτική αντιμνημονιακή δύναμη στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Αντιμνημονιακή γιατί έχει το μόνο πλήρες και εφαρμόσιμο άμεσα σχέδιο για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας και την απόδρασή της από τη φυλακή χρέους. Προοδευτική γιατί δύσκολα θα βρεί κανείς άλλο ψηφοδέλτιο που οι γυναίκες υποψήφιοι να είναι όσοι και οι άντρες. Και διεθνιστική γιατί είναι μέρος του πανευρωπαϊκού κινήματος DiEM25 και η ελληνική έκφραση της «Ευρωπαϊκής Άνοιξης», του πρώτου πανευρωπαϊκού εκλογικού σχηματισμού που κατεβαίνει ταυτόχρονα σε 11 χώρες με κοινό πρόγραμμα και πλατφόρμα για μια Νέα Συμφωνία για την Ευρώπη.

Εκτός από τους υποψήφιους που θα είναι παρόντες επί σκηνής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πολύτιμοι φίλοι και σύμμαχοι θα δηλώσουν τη στήριξή τους.

Πιο συγκεκριμένα:

Katrín Jakobsdóttir – Πρωθυπουργός της Ισλανδίας – Μέλος του Progressive International

Alfonso Cuaron – Σκηνοθέτης – Μέλος του DiEM25

Brian Eno – Μουσικός, εικαστικός καλλιτέχνης και πολιτικός ακτιβιστής – Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του DiEM25

James K. Galbraith – Αμερικάνος οικονομολόγος και συγγραφέας – Μέλος της Συμβουλευτικής Ομάδας του DiEM25

θα απευθύνουν χαιρετισμό μέσω βίντεο που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο