Ακολουθία χονδροειδών ψεμάτων και προκλήσεων από τον κ. Μητσοτάκη στη συνέντευξη του στην ΕΡΤ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
17 Φεβ, 2023

Ο κ. Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση όπου αναλώθηκε σε μια ακολουθία χονδροειδών ψεμάτων και προκλήσεων.

Για την ξαφνική προεκλογική «παροχολογία» της Κυβέρνησης, ο Πρωθυπουργός δήλωσε πως δεν σχετίζεται με τις προσεχείς εκλογές -προφανώς ο χρόνος είναι τυχαίος!- και ότι, άκουσον άκουσον, πρόκειται για χρήματα που δεν προέρχονται από δανεισμό, αλλά από την ανάπτυξη της χώρας. Η συγκεκριμένη φράση προφανώς θα πρέπει να προκάλεσε γέλιο σε ολόκληρο το Ραδιομέγαρο, αν σκεφτεί κανείς, ότι η Μητσοτάκης Α.Ε. έχει χρεώσει την χώρα μας τα τελευταία χρόνια περί τα 50 δις για να δίνει παροχές όχι στον κόσμο, αλλά στους ολιγάρχες.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο γνωστό και διαχρονικό ψέμα όλων των μνημονιακών Πρωθυπουργών (Παπανδρέου-Σαμαράς-Τσίπρας και τώρα Μητσοτάκης), ότι οι πλειστηριασμοί που γίνονται δεν αφορούν την πρώτη κατοικία. Προφανώς δεν έχουν δει τις εξώσεις που γίνονται σε φτωχούς συνταξιούχους, σε ΑμεΑ, σε πολύτεκνους και ανέργους. Πλειστηριασμοί πρώτης, λαϊκής κατοικίας γίνονται κανονικότητα, τόσο από την Κυβέρνηση της ΝΔ σήμερα, όσο και από αυτήν την δήθεν προοδευτική του ΣΥΡΙΖΑ πριν.

Τέλος, όσον αφορά το «επόμενο στάδιο του επιτελικού κράτους» που σχεδιάζει η Κυβέρνηση για την επόμενη τετραετία όπως μας είπε, μια Κυβέρνηση που ανοιγοκλείνει την εθνική οδό με 5 πόντους χιόνι, όσο και για τις περισσότερες γυναίκες που θα αξιοποιήσει στην επομενη πάλι τετραετία η ΝΔ, όταν ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης μας έλεγε πως έψαχνε γυναίκες αλλά δεν έβρισκε για το Υπουργικό Συμβούλιο του, τα αφήνουμε όλα στην κρίση των πολιτών, που καταλαβαίνουν πολύ καλά το έυρος της κυβερνητικής κοροϊδίας.

Φυσικά, στην συνέντευξη ο Πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε, ούτε και ρωτήθηκε, για τις τεράστιες κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών και το ΠΔ, που μάλλον είναι εκτός επικαιρότητας…

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο