«Η Ευρώπη στα χέρια ανίκανων, διεφθαρμένων, ημίτρελων! Να τους ξεμπροστιάσουμε»

Συνεντεύξεις - videos
07 Ιούν, 2024

Καλεσμένος στο Μilitaire με τον δημοσιογράφο Πάρη Καρβουνόπουλο βρέθηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 και υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 μιλά με ονόματα για την κατάντια της ΕΕ…

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «…εξευτελίζει την Ευρώπη παγκοσμίως… Πηγαίνει στο Ισραήλ στέκεται σαν μαζορέτα μπροστά στα τανκς λίγο πριν μπουκάρουνε στη Γάζα για να σκοτώσουν παιδιά ,χωρίς καμία εξουσιοδότηση…Τι έγινε με τα δισεκατομμύρια της πράσινης μετάβασης…Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έκανε στην περίοδο της πανδημίας, όταν ήταν στα τηλέφωνα με την Pfizer και κάνανε προσωπικές συναλλαγές…Είναι διεφθαρμένη, ανίκανη, γενοκτόνος, ημίτρελη. Κι αυτή είναι πρόεδρος της Κομισιόν».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρεται σε όλους τους αρνητικούς πρωταγωνιστές της σημερινής ΕΕ. Περιλαμβάνει και τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει πολύ καλή σχέση με την πρόεδρο της Κομισιόν.

Περιγράφει την πραγματική κατάσταση της ελληνικής αλλά και της ευρωπαϊκής οικονομίας. Η πρώτη είναι ακόμη σε κατάσταση μνημονίων, χωρίς να έχει καμία θετική προοπτική. Μαύρα σύννεφα σε όλη την Ευρώπη και πρώτα απ΄ όλα στην «ατμομηχανή» της τη Γερμανία.

Εξηγεί γιατί χαρακτηρίζει την Ευρώπη την πιο ηλίθια ήπειρο. «Δεν έχει επενδύσει εδώ και 15 χρόνια και το αποτέλεσμα είναι να έχει καταρρεύσει η γερμανική βιομηχανία. Το χειρότερο είναι ότι αυτό δεν μπορεί πια να αλλάξει», λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης. Μιλά όπως λέει με πολλούς ψηφοφόρους της ΝΔ και τους ρωτά αν βλέπουν κάπου την ανάπτυξη για την οποία μιλά ο πρωθυπουργός . «Βάζουν τα γέλια με την ερώτηση», λέει.

Για όλα αυτά και για πολλά άλλα ο Γιάνης Βαρουφάκης πιστεύει ότι η ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά πρέπει να είναι στην Ευρωβουλή: «Για να τους ξεμπροστιάσουμε»….

Δείτε τη συνέντευξη:

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο