Δ. Ζερβουδάκης: Πως να συμφωνήσουμε σε “αριστερές” πολιτικές όπως το Χρηματιστήριο Ενέργειας;

Συνεντεύξεις - videos
04 Ιούν, 2024

Ραδιοφωνική συνέντευξη στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 fm και στον δημοσιογράφο Απόστολο Λυκεσά παραχώρησε ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά.

Ο Δ. Ζερβουδάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κινηματική δράση του ΜέΡΑ25 και στη συμβολή του στη στήριξη των λαϊκών κινητοποιήσεων. κεντρικός μου στόχος είναι μια νέα διαδρομή όπου ο λαός θα αποτελεί και τον τελικό θεσμικό κριτή και συνδιαμορφωτή της δημόσιας ζωής» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Δ. Ζερβουδάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους δύο πολέμους στους οποίους έχει εμπλακεί η Ελλάδα (Ουκρανία και στη σφαγή της Παλαιστίνης) τονίζοντας ότι υπονομεύουν το μέλλον της χώρας ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο των νέων που το τελευταίο διάστημα έχουν δείξει αποφασιστικότητα απέναντι στις επιταγές της κυβέρνησης και της ολιγαρχίας.

ο υποψήφιος ευρωβουλευτής απάντησε με πειστικό τρόπο και με επιχειρήματα στις αιτιάσεις περί “αριστερόμετρου” που έθεσε ο δημοσιογράφος δίνοντας συγκεκριμένα παραδείγματα όπως η υπογραφή από “αριστερούς” υπουργούς όπως ο Γ. Σταθάκης του χρηματιστηρίου ενέργειας που καταδυναστεύει τις ζωές των πολιτών.

Ακούστε τη συνέντευξη:

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο