Ανεύθυνος για Τέμπη και Ακρίβεια, αλλά πάντα στο πλευρό του Νετανιάχου ο κ. Μητσοτάκης

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
29 Μάι, 2024

Στη χθεσινή του συνέντευξη στο Star ενόψει των ευρωεκλογών, ο πρωθυπουργός παρουσίασε ξανά μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που ζουν οι εργαζόμενοι. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αυξήσεις των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις απαξίας οι οποίες εξανεμίζονται από τον πληθωρισμό και την αισχροκέρδεια που έχει αφήσει συνειδητά ανεξέλεγκτη.
Επιστέγασμα της κυβερνητικής αναλγησίας ήταν η δήλωσή του ότι η πολιτική φορολογικής αφαίμαξης με στόχευση οριζόντια στα πιο συμπιεσμένα οικονομικά στρώματα «ξεβολεύει κάποιους αλλά φέρνει έσοδα στα κρατικά ταμεία».

Όσον αφορά τα Τέμπη η απάντηση του πρωθυπουργού ήταν ότι είναι σε αναμονή κάποιου επίσημου κατηγορητηρίου, ενώ λαμβάνουν χώρα απροκάλυπτες κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη για τη συγκάλυψη του εγκλήματος. Για τη δε διαρροή προσωπικών δεδομένων και το email Ασημακοπούλου οι ευθύνες εντοπίζονται γενικά και αόριστα σε παθογένειες του «βαθέως κράτους».

Ο κύριος Μητσοτάκης δεν δίστασε να παίξει το ρόλο του συνηγόρου υπεράσπισης του εγκληματία Νετανιάχου, τονίζοντας ότι η πρόταση του Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου είναι ακόμη μια «πρόταση» (!), ενώ παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες το ζήτημα της αναγνώρισης Παλαιστινιακού Κράτους.

Αμετανόητη η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρά με ατζέντα την κοινωνική αναλγησία, την πλήρη εγκατάλειψη της κοινωνίας στην αισχροκέρδεια των ισχυρών και την διεθνή πολιτική στήριξης στη γενοκτονική στρατηγική του Ισραήλ.

Πρέπει να τους σταματήσουμε, με πραγματική αντιπολίτευση από την επομένη των ευρωεκλογών, με ισχυρές τις φωνές της δικαιοσύνης και της ειρήνης!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο