Στα Τρίκαλα, με την Πάολα Ρεβενιώτη

Δραστηριότητα, Προς τις 9 Ιουνίου...
29 Μάι, 2024

Με πρωτοβουλία της συλλογικότητας «Φυλική Αταξία-Φεμινιστική Ομάδα Τρικάλων» θα προβληθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 8.00 μ.μ. στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο Rossonero (Αμαλίας 18), το πρώτο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ της Πάολας Ρεβενιώτη και της κινηματογραφικής της ομάδας Paola Team Documentaries, με τίτλο τα «Καλιαρντά».

Στην προβολή και στην συζήτηση που θα ακολουθήσει θα είναι μαζί μας η Πάολα Ρεβενιώτη, υποψήφια ευρωβουλεύτρια της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, τρανς γυναίκα, κινηματογραφίστρια, φωτογράφος, εκδότρια, ακτιβίστρια, πρωτοπόρα και εμβληματική φυσιογνωμία του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος.

Θα συζητήσουμε για το ντοκιμαντέρ της, αλλά και για τη ζωή των τρανς ατόμων, τη ΛΟΑΤΚΙ ορατότητα και την τρανσφοβία στο παρελθόν αλλά και τώρα. Θα μιλήσουμε για τα ατομικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα, επισημαίνοντας πως σαν χώρα θα πρέπει ακόμη πρέπει να κάνουμε πολλά βήματα που θα εξασφαλίζουν τόσο την αναγνώριση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων σε νομοθετικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ασφάλειας και θα δηλώσουμε τη στήριξη και τη συμπαράσταση μας στα ΛΟΑΤΚΙ+άτομα.

Εμείς που γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε καμία προσδοκία από μία Ευρωπαϊκή Ένωση αντιδημοκρατική, αυταρχική, όπου ο πόλεμος θεωρείται μονόδρομος και οι ζωές των πολλών αναλώσιμες μπροστά στα κέρδη των λίγων.

Εμείς που δεν ανεχόμαστε την παράδοση της χώρας στους ολιγάρχες και τον πλήρη έλεγχο της δικαιοσύνης και των ΜΜΕ από τα μεγάλα συμφέροντα.

► Αγωνιζόμαστεγιαναπάρουμεπίσωτηχώραμας.

► Δίνουμεεφικτέςαπαντήσειςσταμεγάλα προβλήματα

► Επιμένουμεότιυπάρχειεναλλακτική

►ΠαλεύουμεγιατηνενότητατηςΑριστεράς: γιαισχυρή, πραγματικήαντιπολίτευση

ΜέΡΑ25 Τρικάλων

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο