Ο Δημήτρης Ιωακειμίδης στην ΕΡΤ Θεσσαλίας και στον Lamia Polis

Συνεντεύξεις - videos
28 Μάι, 2024

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Θεσσαλίας και στην εκπομπή Θεσσαλικό Περισκόπιο και τη Δώρα Μήτρα παραχώρησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di).

Μεταξύ άλλων τόνισε πως στις συναντήσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα με τους πολίτες, συναντά από τη μία την απογοήτευση αλλά και από την άλλη την αποφασιστικότητα του κόσμου να αντισταθεί και σε αυτό έρχεται να απαντήσει η ενωτική πρωτοβουλία με ένα ψηφοδέλτιο που κοσμούν σημαντικοί άνθρωποι με διάθεση για προσφορά.

 

Μιλώντας στον Lamia Polis 87,7 και την εκπομπή “Lamia Plus”, τόνισε τη σημαντικότητα της ψήφου στις Ευρωεκλογές, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τα θέματα της λειτουργίας της Δημοκρατίας αλλά και τη δημιουργία αναχώματος ενάντια στην ακροδεξιά ενώ τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη να υπάρξει ξεκάθαρη θέση ενάντια στη γενοκτονία που συντελείται στη Γάζα.

 

 

“Πρέπει να μπει τέλος στα καρτέλ”, ανέφερε σχετικά με την ακρίβεια που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, σχολιάζοντας πως χρειάζεται τύχη για να μειωθεί το “Brain Drain” και να φέρουν την ανάπτυξη στη χώρα τα μυαλά που έφυγαν στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο