Κουρέματα για τους μικρομεσαίους και τα νοικοκυριά – Όχι για τους ολιγάρχες και τους ψευτοεπενδυτές

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
01 Σεπ, 2022

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο της Μητσοτάκης Α.Ε. για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας που τα παραδίδει χωρίς χρέη και λοιπές «επιβαρύνσεις» στον αγαπημένο των μνημονιακών κομμάτων και της Αμερικανικής Πρεσβείας ψευτοεπενδυτή κ. Ξενοκώστα, ο οποίος με την ΟΝΕΧ όχι απλώς ρυπαίνει τη Σύρο, αλλά επιπλέον προσπαθεί να εκφοβίσει οποιονδήποτε αντιδρά και καταδεικνύει την αμαρτωλή λειτουργία της εταιρείας, εργαλειοποιώντας και τους εργαζομένους που όλοι εργάζονται σε εργολάβους χωρίς εργασιακά δικαιώματα και όχι στην εταιρεία!

Η ψήφιση του συγκεκριμένου «δώρου» με πληθώρα κουρεμάτων και διαγραφών σε έναν ακόμα κρατικοδίαιτο, παρασιτικό ολιγάρχη, έγινε με την γενναία συνδρομή και των ψήφων του τάχα μου δήθεν προοδευτικού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος έσπευσε από τη μία να δώσει τα διαπιστευτήρια κυβερνησιμότητας του στην Πρεσβεία και από την άλλη να δώσει έγκριση στην αλεπού, τον Άδωνη Γεωργιάδη, να φυλάει το κοτέτσι, τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Φαίνεται πως τελικά όλο το μνημονιακό τόξο και η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη φυσικά, συμφωνούν στα κουρέματα, αρκεί αυτά να είναι για χρέη των ολιγαρχών και των ψευτοεπενδυτών και όχι για χρέη των μικρομεσαίων γιατί «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα» όπως μας έλεγε η Κυβέρνηση. Εμείς ως ΜέΡΑ25 θέλουμε κουρέματα, όχι όμως στα ολιγαρχικά παράσιτα, αλλά στους μικρομεσαίους που μοχθούν.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο