Νεολαία ΜέΡΑ25: Ζητάμε να παρέμβει εισαγγελέας, ο κ. Σκέρτσος διακινεί επικίνδυνες ψευδείς ειδήσεις

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
20 Νοέ, 2021

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Σκέρτσος και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, είπε συνειδητά μια τεράστια ανοησία, για να προστατέψει το εκλογικό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας (βλ. Αστυνομικούς), αλλά και για να εξαπατήσει την κοινωνία.

Η Κυβέρνηση έχει αποτύχει οικτρά στη διαχείριση της πανδημίας, τα κρούσματα είναι καθημερινά όλο και περισσότερα, οι νεκροί συνεχώς αυξάνονται και οι διασωληνωμένοι ψάχνουν κρεβάτι στο ήδη επιβαρυμένο και στα όρια της κατάρρευσης, Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ενώ ο κ. Μητσοτάκης επιτίθεται στους ανεμβολίαστους πολίτες και επιβάλει περισσότερα αυταρχικά μέτρα με απαγορεύσεις και πρόστιμα, ο κ. Σκέρτσος τόλμησε να χαρακτηρίσει τους αστυνομικούς ως επαγγελματική κατηγορία που δεν μεταδίδει τον ιό. Με αυτή του τη δήλωση ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, είτε κοροϊδεύει τους εμβολιασμένους αστυνομικούς είτε δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι αστυνομικοί οπότε και τους καλύπτει.

Σε μια ευνομούμενη χώρα, οι νόμοι ισχύουν για όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Από τη στιγμή που η Πολιτεία απαγορεύει στους ανεμβολίαστους πολίτες βασικές καθημερινές συνήθειες, θα έπρεπε και οι αστυνομικοί -που πραγματοποιούν τους ελέγχους στους πολίτες- που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή να είναι εμβολιασμένοι. Ούτε ναι μεν αλλά, ούτε ψέματα.

Αφού ο κ. Σκέρτσος βρήκε τη λύση και πιστεύει ότι δεν κολλούν οι αστυνομικοί, τότε να προσλάβει και άλλους αστυνομικούς η Κυβέρνηση, ή να δηλώσουμε όλοι εθελοντές στην ΕΛΑΣ για να ξεπεράσουμε την πανδημία.

Κύριε Σκέρτσο αφού δεν ντρέπεστε εσείς για αυτά που λέτε, μήπως ο κ. Μητσοτάκης θα ήθελε να σχολιάσει τη δήλωση σας, γιατί αν και ο ίδιος συμμερίζεται την άποψη σας, τότε δεν είστε μόνο επικίνδυνοι. Είστε εγκληματικά απατεώνες.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 ζητάμε να παρέμβει εισαγγελέας για διακίνηση ψευδών ειδήσεων, επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία. Και επιτέλους να αποδείξει η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη ότι δεν ελέγχεται από “άλλα” κέντρα εξουσίας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο