Εγκαίνια από τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη για την αποικιοκρατία της Fraport

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Μάι, 2021

Από την Θεσσαλονίκη ο κ. Μητσοτάκης εγκαινιάζει σήμερα τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που σύσσωμο το μνημονιακό τόξο χάρισε στη Γερμανική Fraport και στη συνέχεια της παρείχε και τα χρήματα που αυτή δήθεν θα επένδυε, επισφραγίζοντας και επισημοποιώντας τη χώρα μας, 200 χρόνια μετά την επανάσταση του 21′, ως αποικία χρέους και χρεουδολοπαροικία.

Πήραν 14 περιφερειακά αεροδρόμια μετά την συνθηκολόγηση της προηγούμενης Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, με χρήματα που έδωσαν οι πολίτες στις τράπεζες, ανακεφαλαιοποίωντας τις αρκετές φορές. Δεν έβαλαν ούτε 1€ για επενδύσεις, αλλά πήραν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ που οι ελληνικές κυβερνήσεις εξασφάλισαν από την ΕΕ. Τα κέρδη «τους» θα τα βγάλουν έξω. Και τώρα γιορτάζουν κιόλας!

Πρόκειται για τον ορισμό του παρασιτισμού. Για ξεδιάντροπο και κραυγαλέο ξεπούλημα της περιουσίας της χώρας και των υποδομών της, για την οποία πανηγυρίζει κι από πάνω και το μνημονιακό τόξο και σπεύδει ο Πρωθυπουργός να κάνει και εγκαίνια. Ντράπηκε για άλλη μια φορά και η ντροπή με τους yes men του Ευρωιερατείου.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο