Η προσπάθεια της αστυνομίας να διαλύσει την αποψινή συγκέντρωση, προοίμιο για το μέλλον

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
09 Ιούλ, 2020

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, πριν καν ψηφιστεί το άθλιο τερατούργημα του για τις διαδηλώσεις, φρόντισε να προϊδεάσει το κίνημα και την κοινωνία για το τι θα επακολουθήσει με το χουντικό του νόμο.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί ποιος θα μας προστατέψει από αυτόν, έδωσε εντολή στις δυνάμεις καταστολής να διαλύσουν με χημικά, δακρυγόνα, ξύλο, κρότου λάμψης και κυνηγητό τη μαζικότατη σημερινή διαδήλωση ενάντια στο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Η τρομοκρατία της κρατικής βίας και της καταστολής της ΝΔ δεν θα περάσει. Η τακτική είναι γνωστή και παγιωμένη από όλες τις μνημονιακές Κυβερνήσεις διαχρονικά, την έχουμε ξαναδεί και στα πρώτα μνημονιακά χρόνια με τους αγανακτισμένους, την είδαμε και αργότερα από την δήθεν Κυβέρνηση της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως τώρα μπαίνουμε επίσημα σε μια νέα εποχή, όπου πρώτα θα δέρνουν τους πολίτες και μετά θα τους φέρνουν Μνημόνια, κι όχι αντίστροφα όπως επί μια δεκαετία γινόταν.

Ο λαός όμως θα συνεχίσει να αντιστέκεται και να αντιδρά στις βάρβαρες πολιτικές της τρόικας και της ολιγαρχίας δίχως σύνορα, όσους χουντικούς νόμους και χουντικές πρακτικές κι αν ξεθάψει και εφαρμόσει η Κυβέρνηση, όσες προβοκάτσιες κι αν στήσει για να σταματήσουν οι πολίτες τις κοινωνικές διεκδικήσεις.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει τώρα το άθλιο αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό της νομοσχέδιο και να σταματήσει τον προσφιλή της αυταρχισμό. Ο λαός, η κοινωνία και το κίνημα δεν θα σταματήσουν και δεν θα λυγίσουν με ή χωρίς τρομονόμους, με ή χωρίς χουντικά διατάγματα, με ή χωρίς χημικά, με ή χωρίς καταστολή και κρατική βία.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο