3 & 4 Οκτωβρίου: 1η Σύνοδος Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25

Συνεντεύξεις - videos
30 Σεπ, 2020

Δυο μήνες μετά την ψήφιση του Καταστατικού του κόμματος, και παρά τα σοβαρά εμπόδια που συνεχώς θέτει η πανδημία, εκλέχθηκαν την περασμένη Πέμπτη κατόπιν ηλεκτρονικής ψηφοφορίας τα 141 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Η πρώτη σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής θα συγκληθεί διαδικτυακά το Σάββατο 3/10 και την Κυριακή 4/10 με θέμα:

«Συγκρότηση Κεντρικής Επιτροπής σε Σώμα – Εκλογή Συντονιστή Κεντρικής Επιτροπής – Εκλογή Πολιτικής Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής – Ορισμός Επιτροπής Δεοντολογίας και Τήρησης του Κατασταστικού»

Τις εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των υποψηφιοτήτων και οι τοποθετήσεις των στελεχών.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, το απόγευμα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το προεδρείο με την εκλογή των μελών της Πολιτικής Γραμματείας καθώς και του συντονιστή της Κεντρικής Επιτροπής θα χαιρετίσει ο νέος συντονιστής και οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με την ομιλία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος και θα συνοψίσει τα αποτελέσματα της συνεδρίασης και θα δώσει το στίγμα της επόμενης ημέρας.

Θα ήταν σαφώς προτιμότερη μια εκδήλωση με φυσική παρουσία και εγγύτητα, που θα σφράγιζε τη συντροφικότητα και την εορταστική χροιά της πρώτης σύγκλισης του σημαντικότερου οργάνου του κόμματός μας. Είναι μια ελάχιστη παραχώρηση προκειμένου να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο από τη φονική πανδημία αλλά ταυτόχρονα να δείξουμε ότι για κάθε εμπόδιο, εμείς θα βρίσκουμε μια λύση.

Προχωράμε!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο