Πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – Δεν ξεχνάμε

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
18 Σεπ, 2018

Η επέτειος της στυγνής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα υπενθυμίζει σε όλους μας το καθήκον να απομονώσουμε και να συντρίψουμε τη ναζιστική απειλή της Χρυσής Αυγής πολιτικά, δικαστικά και, κυρίως, κοινωνικά.

Η δίκη της Χρυσής Αυγής έχει καθυστερήσει, δικαιολογημένα ή μη, αλλά, με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, έχει ήδη διαφανεί η εγκληματική δομή του κόμματος αυτού καθώς και τα κακουργήματα που έχει διαπράξει κατά αλλοδαπών και ελλήνων.

Το ΜέΡΑ25 στέκεται αποφασιστικά απέναντι στην ακροδεξιά και στη ναζιστική απειλή και καλεί όλους και όλες να κλείσουν τα αυτιά τους στον ακροδεξιό λαϊκισμό, στη βαρβαρότητα, στα ψέματα και στην υποκρισία της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι υπεύθυνοι για το σημερινό μνημονιακό κατάντημα οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι Ρομά και οι μειονότητες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Απαιτείται μια άλλη, ανατρεπτική πολιτική με ρεαλιστικές προτάσεις εξόδου από την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική κρίση που βιώνουμε και με τους πολίτες συμμέτοχους στην πολιτική και οικονομική εξουσία της χώρας. Μόνο τέτοιες πολιτικές μπορούν να απαξιώσουν και  να απομονώσουν έμπρακτα τον ακροδεξιό και το ναζιστικό κίνδυνο.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο