«Ζούμε ένα Οργουελιάνο newspeak. Το μνημόνιο έχει μετονομαστεί σε ενισχυμένη επιτήρηση», Γιάνης Βαρουφάκης – Περιστέρι, 17 Απριλίου 2019

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
18 Απρ, 2019


«Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας μόνο με τη φαντασία του Όργουελ ή την λογική του Γκέμπελς μπορούν να παραβληθούν. Ή, θα έλεγα, όπως η CIA ονόμασε τα βασανιστήρια «ενισχυμένη ανάκριση», με τον ίδιο τρόπο ονομάζουν σήμερα «τροϊκανοί» και μνημονιακά κόμματα ως «ενισχυμένη επιτήρηση» το 4ο και χειρότερο μνημόνιο που ερημοποιεί την πατρίδα μας» υπογράμμισε στο Περιστέρι σε μια μεγάλη πολιτική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 ο Γραμματέας Γιάνης Βαρουφάκης.

Γι αυτό πρόσθεσε «το ΜέΡΑ25 απαντάει στα προβλήματα και την αγωνία των πολιτών με το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα ριζικών αλλά εφαρμόσιμων πολιτικών τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη».

Η ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 και υποψήφια στις ευρωεκλογές Σοφία Σακοράφα αφού υπογράμμισε την συνέπεια λόγων και έργων που διακρίνουν όλα τα στελέχη του ΜέΡΑ25, τόνισε ότι το πρόγραμμα μας είναι αυτό που θα ξαναδώσει αξιοπρέπεια στις ζωές όλων και κάλεσε όλους και όλες να το στηρίξουν με την ψήφο τους στο ΜέΡΑ25.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Χαραλαμπάκης αναφέρθηκε στα 500 δις ευρώ που οφείλει η Ευρώπη να επενδύσει σε «καλές θέσεις εργασίας» μέσα από την «πράσινη μετάβαση στην ανάπτυξη».

H υποψήφια ευρωβουλευτής Φωτεινή Μπακαδήμα αναφέρθηκε στο μεγάλο πανευρωπαϊκό κίνημα του DiEM25 και την ρεαλιστική ανυπακοή που οφείλουμε να έχουμε για να δούμε αποτελέσματα υπέρ των πολιτών.

Τέλος, ο Παναγιώτης Καγκελάρης αναφέρθηκε στην απόλυτη ανάγκη να σταματήσει «η έξοδος των νέων μας» από την Ελλάδα.

Στους χαιρετισμούς τους οι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές εξήγησαν γιατί σε αυτές τις εκλογές πρέπει να υπερψηφιστεί το ΜέΡΑ25. Η Δανάη Στράτου τόνισε ότι πρέπει «όλοι μαζί» να δράσουμε για να ανακόψουμε την πτωτική πορεία της χώρας, ο Δημήτρης Δρόσος ότι τα καθημερινά προβλήματα μας διογκώνονται με τις μνημονιακές πολιτικές, ο Σωτήρης Παπαδέλος ότι πρέπει να ξαναβρούμε την ελπίδα που χάσαμε, ο Γιόχεν Σούλτ ότι πρέπει να πυκνώσουμε τις τάξεις του ΜέΡΑ25 σε αυτή τη μάχη,ο Ερικ-Μιλτιάδης Έντμαν ότι αυτή η μάχη αφορά την ίδια την δημοκρατία τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρώπη και ο Βασίλης Πανταζής ότι ο αγώνας μας είναι για να μην φτωχοποιούνται πια οι συνάνθρωποι μας.

Γι αυτό σε αυτές τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές ψηφίζουμε ΜέΡΑ25

Επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο