«Εμείς δεν μένουμε Ευρώπη, είμαστε η προοδευτική Ευρώπη», Γιάνης Βαρουφάκης – Χαλάνδρι 6 Απριλίου

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
07 Απρ, 2019


«Εμείς στο ΜέΡΑ25 απαντάμε με το μοναδικό ρεαλιστικό πρόγραμμα ριζικών αλλά εφαρμόσιμων πολιτικών τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη» τόνισε σε μια κατάμεστη αίθουσα στο cine Αθηνά στο Χαλάνδρι ο Γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης. «Εμείς δημιουργούμε ενα πλατύ πανευρωπαϊκό μέτωπο εναντίον της Ολιγαρχίας, που να μπορεί να καταργήσει την χρεοδουπαροικία στην χώρα μας και να δώσει ανάσες,ελπίδα, ανακούφιση και προοπτική στους συμπολίτες μας».

Η ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα και υποψήφια στις ευρωεκλογές τόνισε οτι ποτέ δεν αποδέχθηκα οτι το κατεστημένο θα μας νικήσει και θα μας στείλει στα σπίτια μας. Είμαστε ενεργοί πολίτες,σηκωθήκαμε απο τους καναπέδες μας και παίρνουμε την χώρα στα χέρια μας,υπογράμμισε και πρόσθεσε: Ποτέ δεν έδωσα την ψήφο μου για την ερημοποίηση της χώρας ψηφίζοντας μνημόνια. Σήμερα με ηγέτη τον Γιάνη Βαρουφάκη το ΜέΡΑ25 ενωνει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη γιατι αυτή η νύχτα κράτησε πολύ.

Απο τους υποψήφιους ευρωβουλευτές η Δήμητρα Αναγνωστοπούλου εξήγησε τους ηθικούς,συναισθηματικούς και πολιτικούς λόγους που την οδήγησαν στο να συμπορευτεί με το ΜέΡΑ25 και γιατί είναι αναγκαιότητα σε αυτή την κρίσιμη ιστορικά περίοδο να είμαστε παρόντες για να δώσουμε την νικηφόρα μάχη με το ρεαλιστικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει το ΜέΡΑ25.

Η Δανάη Στράτου εξήγησε γιατί οφείλουμε να είμαστε σε αυτόν τον αγώνα για την Δημοκρατία,τον πολιτισμό και την ποιότητα της ζωής μας, ενώ η Φωτεινή Μπακαδήμα υπογράμμισε οτι το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο πανευρωπαϊκό κόμμα καθώς το DiEM25 κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με εκλογικούς συνδυασμούς σε 11 χώρες.

Ο Δήμος Μούτσης καταχειροκροτήθηκε και όπως είπε ο Κλέωνας Γρηγοριάδης «μαζί μας είναι όλη η πρωτοπορία της Ευρώπης». Ο Γιόχεν Σούλτ σημείωσε οτι το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο κόμμα που έχει ενσωματώσει στο πρόγραμμα του με ρεαλιστικό τρόπο την άμεση δημοκρατία και ο Ερικ-Μιλτιάδης Εντμαν αναφέρθηκε σε όλο αυτο το πανευρωπαϊκό δίκτυο «ρεαλιστικής και υπεύθυνης ανυπακοής» για να ξεφύγουμε απο την κατάθλιψη και να ξαναγίνουμε ενεργά δημιουργικοί.

Η Ελένη Σπετσιώτη μίλησε με συγκίνηση για τους νέους μας που αρχίζουν να πλαισιώνουν το ΜέΡΑ25, ο Δημήτρης Δρόσος μέσα απο καθημερινά παραδείγματα έδειξε γιατί ΜέΡΑ25,ο Γιάννης Χαραλαμπάκης ξεδίπλωσε τις πτυχές του προγράμματος για το περιβάλλον, ο Βασίλης Πανταζής μίλησε για την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, η Ντέπυ Βρεττού για τις εργασιακές σχέσεις,η Μαρία Καρακίτσου για την ενεργό συμμετοχή των πολιτών,ενω στο τέλος το λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσσος.

Οπως σε κάθε εκδήλωση του ΜέΡΑ25 ο Γραμματέας Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και απορίες των πολιτών.

Σε αυτές τις ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές ψηφίζουμε ΜέΡΑ25 επειδή αυτή η νύχτα κράτησε πολύ!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο