Ζητάμε το αυτονόητο υπέρ των ανθρώπων με την τροπολογία μας για να σταματήσουν οι διακοπές του ρεύματος – Περιμένουμε την στάση των κομμάτων, η σιγή είναι ύποπτη

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
07 Απρ, 2022

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜέΡΑ25 κατέθεσε μια τροπολογία που προβλέπει ένα μορατόριουμ για τουλάχιστον 3 μήνες όσον αφορά τις διακοπές του ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δυστυχώς όμως ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τα υπόλοιπα κόμματα για μια αυτονόητη ρύθμιση υπέρ των ανθρώπων σε τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Καταθέσαμε μια τροπολογία που θα έπρεπε να έχει ήδη νομοθετηθεί, ώστε να μην κόβεται το ρεύμα σε κανέναν που δεν μπορεί να πληρώσει τους φουσκωμένους σημερινούς λογαριασμούς και το έχει ανάγκη. Περιμένουμε την στάση των υπόλοιπων κομμάτων και την αποδοχή της σχετικής τροπολογίας από την κυβερνητική πλειοψηφία. Η σιγή σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αδιανόητη και ύποπτη.

Ελπίζουμε τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα που θα συζητηθεί το σχετικό νομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής να διαψευστεί αυτή η αδιαφορία, ώστε να μπορέσουν να προστατευτούν για τουλάχιστον 3 μήνες τα ευάλωτα νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Είναι ευθύνη όλων μας μέσα στον οικονομικό και κοινωνικό Αρμαγεδδώνα που βιώνουμε να μην μείνει κανένας απροστάτευτος.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο