Βασίλης Στύλος και Μάριος Κρητικός: Ο κόσμος της εργασίας στα ψηφοδέλτια του ΜέΡΑ25

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
17 Φεβ, 2023

Το πρόγραμμα ρήξης του ΜέΡΑ25 έχει σκοπό να απελευθερώσει τους εργαζόμενους από τα βάρη της χρεοδουλοπαροικιας για να μπορέσουν να διεκδικήσουν όσα τους αξίζουν στην εργασία. Αλλά και αντίστροφα, οι εργαζόμενοι που αγωνίζονται και διεκδικούν, είναι η κινητήρια δύναμη της ρήξης με τη χρεοδουλοπαροικια. Για αυτό είναι σημαντικό που είναι μαζί μας,στα ψηφοδέλτια μας, άνθρωποι που πρωτοπορούν στους συλλογικούς αγώνες των εργαζομένων, και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι

  • Στο ψηφοδέλτιο της Β Πειραιά θα είναι υποψήφιος ο Βασίλης Στύλος, διανομέας, ιδρυτικό μέλος του σωματείου εργαζομένων της efood, ενός σωματείου που αντιστέκεται στην τεχνοφεουδαρχια και εμπνέει το πρεκαριάτο.
  • Στο ψηφοδέλτιο της Β3 Νότιας Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο Μάριος Κρητικός, πολιτικός μηχανικός, με προϊστορία σε ηγετικές θέσεις στην ΑΔΕΔΥ, μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, με σπουδαίο ρόλο στην υπεράσπιση της αξιοπρέπειας των εργαζομένων στο δημόσιο και στη διασφάλιση της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών του δημοσίου προς τους πολίτες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο