Τρίκαλα: Αγώνας ενάντια στις εξώσεις των πλειστηριασμών – Τετάρτη 13/3

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25, Ανακοινώσεις Οργανώσεων
11 Μαρ, 2024

Ούτε οι καταστροφές από το Daniel στη Θεσσαλία, ούτε η 4μηνη και πλέον μέχρι σήμερα αποχή του δικηγορικού κόσμου από τη διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης, δεν απέτρεψαν τα αδηφάγα και αχόρταγα τρωκτικά των funds να εφευρίσκουν νέες μεθόδους και παράτυπες διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρώσουν το αντικοινωνικό τους έργο, επιδιώκοντας πάντα να αρπάξουν τη λαϊκή κατοικία και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Καθημερινή είναι η μάχη που δίνεται ειδικά σε μια τοπική οικονομία που παρακμάζει, ενάντια σε αυτές τις διαθέσεις των τραπεζοολιγαρχών και των funds και σε κάθε επίπεδο. Κινηματικό, πολιτικό, δικαστικό.

Ως ΜέΡΑ25 τονίζαμε από την πρώτη στιγμή πως με την ψήφιση του σχεδίου «Ηρακλής», η κυβέρνηση θα άφηνε απροστάτευτα τα λαϊκά νοικοκυριά απέναντι στις τράπεζες και το αποτέλεσμα θα ήταν η βαρβαρότητα των εξώσεων, με τις εικόνες που έχουμε ήδη παρακολουθήσει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης 13 Μαρτίου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων οργανώνεται μια ακόμα μαζική κινητοποίηση πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων και φορέων της περιοχής που μπορεί υπό προϋποθέσεις να σταθεί ισχυρός παράγοντας αποτροπής των εξώσεων που επιχειρούν τα funds στα εκπλειστηριασμένα σπίτια.

Καλούμε όλες και όλους, να στηρίξουν την κινητοποίηση αυτή για την υπεράσπιση των ανθρώπων και των σπιτιών τους από κάθε έξωση που θα επιχειρήσουν τα funds και στα Τρίκαλα. Εμείς θα είμαστε εκεί.

ΜέΡΑ25 Τρικάλων

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο