Τομέας Τουρισμού: Η Εστίαση παραδίδει τα κλειδιά της

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
12 Φεβ, 2021

Με κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα αντιδρούν οι επαγγελματίες της Εστίασης στην αναλγησία της κυβέρνησης της ΝΔ που κωφεύει στα δίκαια αιτήματα τους για στήριξη, ενόσω οι επιχειρήσεις τους παραμένουν κλειστές λόγω της πανδημίας.

Οι επαγγελματίες παραδίδουν τα κλειδιά τους υπογράφοντας την σχετική «δήλωση πρώην επαγγελματία εστίασης» ενώ μετά την συλλογή των κλειδιών και την αποστολή τους στην Ομοσπονδία, αντιπροσωπεία επαγγελματιών και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Ο Τομέας Τουρισμού του ΜεΡΑ25 στέκεται στο πλευρό των επαγγελματιών της Εστίασης και στηρίζει το δίκαιο αγώνα τους για εργασία, τόσο για τους ίδιους ως επιχειρηματίες, όσο και για τους χιλιάδες εργαζόμενους που παραμένουν άνεργοι.

Η βίαιη χρεοκοπία και η εξαφάνιση από την αγορά του 40% μέχρι τώρα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν είναι μία μοιραία εξέλιξη λόγω πανδημίας, αλλά πρόκειται για συνειδητή πολιτική επιλογή αυτής της κυβέρνησης. Η πανδημία έγινε ο καταλύτης και η κυβέρνηση δεν άφησε την ευκαιρία χαμένη, καθώς συντρίβει την εστίαση στο όνομα της στήριξης (!) της επιχειρηματικότητας…

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο