Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΘΟΒ Συνδικαλιστικού: Κάλεσμα στην Απεργιακή Συγκέντρωση 23/3 – Στήριξη στις Υπηρεσίες Δόμησης!

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
23 Μαρ, 2022

Σε συνέχεια ετών αντιλαϊκών και αντεργατικών πολιτικών και μπροστά σε μία αυτοδιοίκηση υποστελεχωμένη και υποχρηματοδοτούμενη, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την τακτική της συνειδητής αδιαφορίας και τη γενικευμένη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης κρίσιμων υπηρεσιών.

Σε μια περίοδο μάλιστα που οι κυβερνητικές επιλογές θέτουν σε κίνδυνο τα δημόσια έργα, η κυβέρνηση επιμένει στην υποβάθμιση των Δημόσιων Υπηρεσιών και την εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες.

Το ΜέΡΑ25 στηρίζει τις κινητοποιήσεις των ομοσπονδιών (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Π.Ο.Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ.) και τα αιτήματά τους για επαρκή στελέχωση, εξοπλισμό και νομική υποστήριξη των Υπηρεσιών Δόμησης, για νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ (Μηχανικών Π.Ε. και Τ.Ε.) και για απλοποίηση και κωδικοποίηση της πολεοδομικής νομοθεσίας.

Ως Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΘΟΒ Συνδικαλιστικού του ΜέΡΑ25 στηρίζουμε την πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη (23/3) και καλούμε στην απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:00 στην Αθήνα (Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Λεωφ. Μεσογείων 119).

Διεκδικούμε στελεχωμένες και εξοπλισμένες Υπηρεσίες Δόμησης! Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο