Τομέας Παιδείας: Στη λάσπη καταφεύγει η κ. Κεραμέως απουσία επιχειρημάτων

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
28 Ιούλ, 2021

Καταγγέλουμε την εργαλειοποίηση από την κ.Κεραμέως μιας συνάντησης ενημέρωσης ως προς τις εκατέρωθεν θέσεις για την Παιδεία στην οποία ,κακώς όπως αποδεικνύεται, δείξαμε θεσμική υπευθυνότητα και ανταποκριθήκαμε. Διότι η κ.Κεραμέως μπερδεύει την ευγενική έκφραση διαφωνίας με μια δήθεν εξαιρετική συνεργασία προσπαθώντας να παρουσιάσει μια επίπλαστη εικόνα συναίνεσης.

Αν η κ.Κεραμέως δεν έβλεπε προσχηματικά τις εν λόγω συναντήσεις θα είχε αντιληφθεί ότι σε καμία περίπτωση δε συναινέσαμε ούτε συναινούμε με το αναχρονιστικό και συγκεντρωτικό μοντέλο υπερεξουσιών του διευθυντή που προωθεί, σε καμία περίπτωση δε συναινέσαμε ούτε συναινούμε με μια αξιολόγηση που γίνεται χωρίς να έχουν αντιμετωπιστεί τα πάγια προβλήματα της εκπαίδευσης και με καθόλου αμφίδρομο και συμμετοχικό χαρακτήρα, μια φτηνή δήθεν αξιολόγηση όπως ορθά περιγράφηκε και από τους βουλευτές του ΜέΡΑ25 στην κοινοβουλευτική διαδικασία.

Εάν η κ.Κεραμέως δεν μπόρεσε επί της ουσίας να απαντήσει στην τεκμηριωμένη κριτική του ΜέΡΑ25 και του Γραμματέα του στο νομοσχέδιό της, ας μην προσπαθεί με φτηνά επικοινωνιακά τεχνάσματα να σώσει μια παρτίδα που δεν σώζεται.

Στη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία αξίζει κάτι καλύτερο από την κ.Κεραμέως, την κοσμοθεωρία και τον τρόπο λειτουργίας της.

Τομέας Παιδείας ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο