Τομέας Αθλητισμού: Συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
05 Νοέ, 2020

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με την βουλευτή Β’ Πειραιά και Γραμματέα της ΚΟ του ΜέΡΑ25 κ.Φωτεινή Μπακαδήμα, τον τομεάρχη αθλητισμού κ. Κώστα Χουλιάρα και των μελών του τομέα Αθλητισμού του κόμματος, με προσκεκλημένους τον Πρόεδρο της επιτροπής Αγώνων της Ο.Μ.Α.Ε.( Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) κ. Παναγιώτη Ηλιόπουλο , τον Πρόεδρο της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (Αθλητική ΜΟΤοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) κ. Στυλιανό Κορέλη, την Γενική Γραμματέα κ. Μαρία Τσεσμελή και τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α.( ελληνική ομοσπονδία φίλων παλαιού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας) κ. Γιάννη Χόλη.

Η τηλεδιάσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των συζητήσεων που έχει ξεκινήσει ο Τομέας Αθλητισμού του ΜέΡΑ25 με φορείς και ενώσεις, προκειμένου να ενημερωθούμε άμεσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανάδειξη και επίλυσή τους. Πραγματοποιήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ όλων των συμμετεχόντων. Ενημερωθήκαμε αναλυτικά από τους προσκεκλημένους των ομοσπονδιών για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, καθώς και τα αιτήματα τους.

Ενδεικτικά, χρειάζονται βελτίωση οι υπάρχουσες πίστες, δημιουργία νέων εγκαταστάσεων, έλλειψη κλειστής πίστας για μοτοσυκλέτες, αύξηση της χρηματοδότησης ( είναι μεγάλο το κόστος και για τους φίλους του παλαιού αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας ), προβολή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στα Μ.Μ.Ε, δημιουργία σχολής προπονητών υπό την αιγίδα των ΣΕΦΑΑ, κ.α. Ευχαριστούμε θερμά τους προσκεκλημένους, για την ευγενική αποδοχή της πρόσκλησής μας και την συμμετοχή τους στην τηλεδιάσκεψη, σε ένα εξαιρετικά δημιουργικό και συνεργατικό κλίμα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο