Το 2023 θα φέρει το ΜέΡΑ25 ενισχυμένο στη Βουλή και την πρώτη φορά και τη δεύτερη και την τρίτη αν υπάρξει

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
18 Ιαν, 2023

Το 2023 θα φέρει το ΜέΡΑ25 ενισχυμένο στη Βουλή και την πρώτη φορά και τη δεύτερη και την τρίτη αν υπάρξει.

Γιατί ο κόσμος εκεί έξω απαιτεί αυτή τη φωνή στη Βουλή για να κατονομάζει τους ολιγάρχες, για να καταθέτει ρεαλιστικές, λυτρωτικές, άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις κόντρα στις ολιγαρχικές πολιτικές που πάλι θα δικαιολογείτε, λέγοντας ότι είναι ευρωπαϊκές απαιτήσεις και άρα μονόδρομος.

Θέλει το κόμμα που θα διατρανώνει εδώ μέσα, όπως κάνει τόσο καιρό, ένα ρεαλιστικό όραμα διαφορετικό από το δυστοπικό όραμα των μνημονιακών κομμάτων, μιας εξαρτημένης ερημοποιούμενης Ελλάδας εντός μιας όλο και πιο αντιδραστικής, πιο κατακερματισμένης, πιο πολεμοχαρούς και εξαρτημένης από το ΝΑΤΟ και την Ουάσιγκτον Ευρώπης.

Θέλει ένα κόμμα που θα κρατά ζωντανή την ελπίδα ότι το Κοινοβούλιο μπορεί να είναι χρήσιμο για το λαό μας και όχι μόνο για όσους ξεπουλάνε την ελπίδα για ένα officio.

Το 2023 θα μας ξαφνιάσει ευχάριστα, όχι επειδή η κρίση θα θεραπεύσει τον εαυτό της, αλλά επειδή ο κόσμος εκεί έξω θα αποδείξει ότι δεν είναι στην τσέπη όσων τον λεηλατούν και παράλληλα, την ίδια στιγμή, του λένε ότι είναι αυταπάτη η ρεαλιστική εναλλακτική στη συνθηκολόγηση με τη λεηλασία του.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο