ΘΟΒ Συνδικαλιστικού: Ακροδεξιές συνεργασίες στις εκλογές του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
26 Ιαν, 2023

Ως ΘΟΒ Συνδικαλισικού του ΜέΡΑ25, καταγγέλλουμε την παράταξη της ΔΑΚΕ- Ο.ΣΥ- ΟΑΣΑ, που εκπροσωπεί στον χώρο των συγκοινωνιών την πολιτική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ανεξάρτητη Παρέμβαση ΕΘΕΛ- ΟΑΣΑ, στις εκλογές του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ που πραγματοποιήθηκαν στις 18, 19 Ιανουαρίου, επέλεξε να συστρατευτεί με στελέχη της νεοναζιστικής παράταξης «πατριωτική αφύπνιση ΟΣΥ».

Θυμίζουμε πως πρόκειται για την συνδικαλιστική παράταξη που μετά την ίδρυση της το 2012 λειτουργούσε υπό την καθοδήγηση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και προωθούσε φιέστες βουλευτών και στελεχών της ΧΑ μέχρι που οι εργαζόμενοι έκαναν απολύτως σαφές πως οι νεοναζιστές είναι ανεπιθύμητοι στα αμαξοστάσια της ΟΣΥ.

Από την μία η ΝΔ κάνει προσχηματικές προσπάθειες αποκλεισμού  των καταδικασμένων στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής από τις επερχόμενες εκλογές, από την άλλη οι συνδικαλιστές της δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συνεργαστούν με υποστηρικτές της εγκληματικής αυτής νεοναζιστικής οργάνωσης.

Φαίνεται πως η ακροδεξιοί ψηφοφόροι, δημιουργούν στα στελέχη και τους υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας το αίσθημα της ατιμωρησίας στα πλαίσια των αλλεπάλληλων πολιτικών εγκλημάτων που έχει διαπράξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη την τελευταία τετραετία.
Η δημοκρατία όμως σε αυτήν την χώρα, θα επιζήσει. Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να επιτρέψουμε σε κανένα ακροδεξιό μόρφωμα να μας την στερήσει.

ΘΟΒ Συνδικαλιστικού ΜέΡΑ25

Για να μαθαίνετε νέα και δράσεις της ΘΟΒ Συνδικαλιστικού του ΜέΡΑ25 και να ενημερώνεστε για ζητήματα εργασίας, βρείτε μας στα social media:

Εργασία ΜέΡΑ25 

Facebook: https://www.facebook.com/mera25ergasia 
Instagram: https://www.instagram.com/mera25ergasia/ 
Twitter: https://twitter.com/mera25ergasia 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο